Recunoști vedeta? Astăzi este o cântăreața celebră în România

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 11:59

Acum are vârsta de 43 de ani și este una dintre cântărețele care au făcut furori în România la începutul anilor 2000.

Minodora, căci despre ea este vorba, este originară din Reșița, județul Caras-Severin, cochetează cu muzica de pe la 14 ani și a devenit celebră în 2000 cu piesa “Vara la mare”. Artista este căsătorită din 2009 cu Liviu, cu care are un băiețel, Marco.

De-a lungul anilor, Minodora s-a luptat cu kilogramele, iar în cele din urmă, victoria a fost a ei. Artista a  reușit să slăbească în jur de 40 kg în urma unei intervenții de micșorare a stomacului. Minodora spunea în urmă cu ceva timp că secretul menținerii siluetei ei este o cantitate cât mai mică de hrană consumată des.

„Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri și nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat și peste 2 ore îmi este iar foame. Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 19.00 seara, iar la ora 20.00 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare.”, a declarat Minodora, pentru huff.ro.

Citeşte şi: Minodora spune adevărul despre operaţia estetică. De ce a făcut-o de fapt?

Minodora a avut o copilărie grea

Cântăreața a dezvăluit în toamna anului trecut că a avut o copilărie plină de lipsuri. În plus, la 14 ani, Minodora a fost nevoită să câștige primii bani și s-a angajat la un restaurant să cânte.

„Copilăria mea a fost sărăcuță. (…) Automat vine și tristețea când îți dorești și tu ca orice copil nu știu ce adidași sau nu știu ce pantaloni sau nu știu ce geacă. (…) Atunci se știa și în clasă că copilul lui cutărescu este mai avut, celălalt este mai sărăcuț. Se știa și se vedea lucrul ăsta. A fost așa oarecum frustrant în perioada în care eram copil. (…) N-aveam nici ouă, nici brânză. Mâncam fasole la micul dejun. Stăteam la bloc, la Reșița, iar la țară nu aveam bunici care să ne trimită. Asta a fost. A fost greuț. Mama făcea eforturi. În afară de muncă, mai mergea în Iugoslavia și vindea diferite chestii. Venea cu câte o geacă. Mi-a cumpărat o dată un casetofon cu leduri. Casetă cu Dr. Alban și Mariah Carey. Ulterior m-a ajutat acel casetofon. (…) Eu am început să câștig bani de la 14 ani pentru că am început să cânt în restaurante. Câștigam bani în fiecare seară. Cântam până noaptea târziu. (….) A doua zi adormeam cu capul pe bancă la școală. Mă lua somnul pentru că pierdeam ore multe. Din bănuții pe care îi făceam dădeam în casă și ajutam la cumpărături, să avem ce ne trebuie”, a declarat Minodora, în urmă cu câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter