Prognoza meteo ANM. Vremea se încălzește de miercuri, 17 iulie 2019

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 16 iulie 2019, 13:38
După o perioadă în care temperaturile au fost mai scăzute decât în mod normal în această perioadă, miercuri, 17 iulie, vremea se mai încălzește. 

Meteorologii estimează că valorile termice vor fi mai ridicate decât în zilele precedente, în cea mai mare parte a țării. Iată cum va fi vremea miercuri, potrivit ANM.

Vremea în țară

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuat în cursul după-amiezii, când există posibilitatea de averse și trecător descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări în timpul ploilor.

Maximele se vor situa între 21 și 30 de grade Celsius, iar cele minime între 10 și 20 de grade, mai scăzut în zona depresiunilor.

În zilele următoare vremea continuă să se încălzească, astfel că în weekend maximele vor fi cuprinse între 29 și 34 de grade Celsius.

Vremea în București

După vremea răcoroasă de zilele trecute, temperaturile vor mai crește și în zona Capitalei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări accentuate după-amiaza. Și în această zonă mai pot apărea ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, iar maximele vor ajunge la 25 – 28 de grade Celsius. Minima se va încadra în jurul valorii de 15 grade.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter