Prințul Harry s-a angajat. Cu ce se va ocupa Ducele de Sussex

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 24 martie 2021, 13:15

La începutul anului 2020, Prințul Harry (36 de ani) și soția lui, fosta actriță Meghan Markle (39 de ani), își anunțau retragerea din rolul de membri seniori ai familiei regale britanice. Ca o consecință a acestei decizii, perechea a încetat să mai beneficieze de securitate și finanțare din partea Casei Regale.

Prințul Harry s-a angajat. Cu ce se va ocupa Ducele de Sussex

Recent, Ducele de Sussex s-a angajat în cadrul firmei BetterUp Inc, specializată în practici care susțin menținerea sănătății psihice. Potrivit co-fondatorului și CEO-ului Alexi Robichaux, Prințul Harry va extinde munca pe care el a depus-o în ultimii ani pentru a educa întregi comunități asupra importanței fitness-ului mental preventiv și asupra potențialului uman din întreaga lume.

„Cred cu tărie că focusul și prioritizarea fitness-ului mental deblochează potențialul și oportunitățile pe care nu știam că le avem”, a declarat Prințul Harry marți, 23 martie 2021. „După cum spun Comandourile Marinei Regale: «Este o stare de spirit». Cu toții avem asta în noi.”

Prințul a continuat: „Să fii conectat la gândurile tale și să ai o structură de susținere în jurul tău sunt critice în descoperirea propriei tale versiuni de performanță. Ce am învățat din propria experiență este puterea transformării durerii în scop”.

Harry a dezvăluit că a mai lucrat în trecut în calitate de coach pentru BetterUp. Experiența pozitivă l-a determinat ulterior să-și asume un rol mai important în companie. „Pentru că într-adevăr credem în consolidarea propriului fitness mental, întreaga echipă a organizației noastre Archewell are de asemenea acces la coaching BetterUp.”

Archewell este o organizație non-profit fondată în anul 2020 de către Meghan și Harry. Jobul lui Harry în cadrul BetterUp este acela de a stimula activitatea de promovare și conștientizare și extinderea comunității globale BetterUp.

Citește și:

  1. Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală
  2. Ce semnificație a avut rochia purtată de Meghan Markle în interviul pentru Oprah
  3. De ce nu are fiul lui Meghan Markle titlu regal. Culoarea pielii lui NU a contat pentru familia regală

Pe lângă acest job, Prințul Harry și Meghan Markle au încheiat contracte cu Netflix și Spotify. În vara anului 2020, E! News a confirmat că perechea a semnat un contract cu Agenția Harry Walker.

Cuplul se va implica în discuții moderate și va susține discursuri în parteneriat cu asociații comerciale, corporații și forumuri comunitare. În cadrul acestor evenimente, perechea va vorbi despre dreptatea rasială, echitatea de gen, îngrijorări legate de mediu și despre sănătatea mintală.

Pe 7 martie 2021, CBS a difuzat interviul controversat pe care Meghan și Prințul Harry (36 de ani) i l-au oferit jurnalistei Oprah Winfrey (67 de ani). În cadrul acestuia, cuplul a vorbit despre motivele din cauza cărora s-au separat de familia regală britanică.

Relația dintre Meghan și Harry a început în anul 2016. În noiembrie 2017, perechea s-a logodit, nunta având loc 6 luni mai târziu, în mai 2018. Un an mai târziu, Meghan și Harry au devenit părinți pentru prima oară.

Fosta actriță a dat naștere atunci unui fiu, Archie Harrison, acum în vârstă de 1 an și 10 luni. Meghan este însărcinată cu al doilea copil al perechii, o fiică. În vara anului 2020, actrița a pierdut o sarcină.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter