(P) Avantajele călătoriei cu autocarul în străinătate

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 29 iulie 2021, 10:34

Perfect adaptat turismului, autocarul este soluția ideală pentru transportul călătorilor oriunde în Europa. 

Poate fi o soluţie de transport Germania România, de exemplu. Acest mod de a călători prezintă numeroase avantaje şi anume:

Securitate

Autocarul este unul dintre cele mai sigure mijloace de transport. Prioritatea companiilor de transport persoane o reprezintă siguranța pasagerilor, astfel acestea acordă o atenție deosebită respectării reglementărilor în vigoare, indiferent dacă se referă la timpii de conducere ai conducătorilor auto, la programul lor de lucru sau la perioadele lor de odihnă. Este garantat astfel un nivel maxim de siguranță pentru transportul pasagerilor. 

Flota de autocare este verificată și reînnoită în mod regulat. Toate vehiculele sunt echipate cu cele mai noi progrese tehnologice în materie de siguranță, cum ar fi, de exemplu, testul alcool al imobilizatorului, sistemul de frânare cu antiblocare și antiderapant al roților, avertizarea antiderapantă a benzilor albe etc. 

Confort

Astăzi, o călătorie cu autocarul nu mai este sinonimă cu disconfortul. Majoritatea vehiculelor sunt echipate cu scaune confortabile, toalete și, de asemenea, Wi-Fi și ecrane video. La fel de bine instalați ca în propriile vehicule, pasagerii au spațiu și, prin urmare, pot citi, asculta muzică, lucra pentru serviciu. Trebuie doar să se lase transportaţi la destinația finală fără să-şi facă griji cu privire la traseu și la condus, călătoria cu autocarul generând mai puțin stres, atenție și oboseală.

Un mijloc de transport ușor de utilizat

În contextul turismului de afaceri, autocarul este un mijloc de transport ușor de utilizat, care întărește coeziunea echipei. Călătoria le permite pasagerilor să se cunoască mai bine și să transforme acest timp de transport într-un moment de schimb și partajare.

Reduce impactul asupra mediului

Deoarece autocarul este un mijloc de transport în comun, este o soluție naturală mai ecologică decât un mod de transport individual. În plus, autocarele de turism beneficiază de standardul Euro 6 și îndeplinesc cele mai stricte standarde antipoluare. Conducătorii auto sunt, de asemenea, instruiți în conducerea ecologică. 

Este posibilă călătoria unui copil mic cu autocarul? 

Este important ca micuţii să beneficieze de o călătorie plăcută, confortabilă şi, nu în ultimul rând, sigură. Profesioniştii din transporturi deţin reguli clare în beneficiul copiilor care călătoresc fie singuri, fie însoţiţi de un copil de vârstă mai mare sau de un adult.

Nu există o vârstă minimă pentru ca un copil să călătorească cu autocarul, dar un copil de vârsta mică nu trebuie să călătorească neînsoţit. Însă dacă există o situaţie care impune acest lucru, conducătorul auto va deveni însoţitorul copilului. În aceste condiţii este necesară o procura notarială din partea aparţinătorilor minorului. Aceste reguli sunt foarte stricte, deoarece este vorba de o călătorie în afara ţării. 

Scaunul auto pentru copil este necesar?

Pentru copiii mici care pot sta liniștiți, scaunele autocarelor au centuri de siguranță, ceea ce face ca scaunele auto să nu fie obligatorii. Însă pentru bebeluşi, da, scaunul special de siguranţa este obligatoriu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter