O studentă aflată la închisoare s-a sinucis după ce gărzile au obligat-o să defileze goală

De Oana Savin, pe
O studentă ce a fost condamnată la închisoare pentru că a condus sub influența alcoolului s-a sinucis după ce gărzile au obligat-o să defileze goală. Mai mult, fata se afla sub o continuă presiune psihică din cauza celorlalți prizonieri care o terorizau.

Katie Allan, în vârstă de 21 ani, a fost condamnată la 16 luni de închisoare după ce a condus sub influența alcoolului și l-a lovit pe Michael Keenan, în luna august 2017.

Băiatul în vârstă de 15 ani a fost lăsat fără conștiință, sângerând, însă se va recupera total. Tânăra a fugit de la locul accidentului, dar a fost prinsă de poliție după ce mai mulți martori au dat autorităților numărul de înmatriculare al mașinii.

Familia lui Michael a cerut judecătorului să nu o condamne pe Katie, însă fata a fost trimisă totuși la închisoarea Polmont, unde, potrivit părinților ei, a fost abuzată atât de tare încât începuse să își piardă părul.

Potrivit unei prietene, unul din ceilalți prizonieri o transformase într-o țintă și o obliga să îi dea tutunul.

Totodată, gărzile au obligat-o să defileze dezbrăcată ca parte a unui exercițiu din închisoare, relatează The Sun.

Cu siguranță era abuzată. Asta și mediul din închisoare au contribuit la decizia ei de a se sinucide. Nu ar fi trebuit să fie acolo”, a declarat un prieten de-al tinerei.

Chiar și atunci când a fost transferată la o altă închisoare, Katie a continuat să fie abuzată.

Acum, părinții studentei cer dreptate pentru moartea ei, în iunie 2018.

Sunt conștienți de faptul că ceea ce a făcut a fost greșit, dar sunt furioși să i s-a dat sentință cu executare în ciuda cererii familiei victimei și a serviciilor sociale.

La ultima vizită pe care i-am făcut-o cu fratele ei, am știut că ceva era în neregulă. Arăta epuizată și nu dormise deoarece era terorizată și abuzată”, a declarat Linda, mama fetei.

Lui Katie i s-a dat pedeapsă cu închisoare deși noi nu am vrut asta și am fost devastați să aflăm că a murit. Katie ne-a scris din închisoare pentru a-și cere din nou scuze și să ne spună că nu a știut că l-a lovit pe Michael”, a spus și mama băiatului pe care fata l-a lovit cu mașina.

Citește și: O supraviețuitoare a incendiului din Colectiv, mărturisiri dureroase la aproape 3 ani de la tragedie

Citește și: O femeie a fost condamnată la închisoare după ce s-a uitat în telefonul soțului ei

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter