Mihai Bendeac, mesaj pentru Cătălin Măruță: „Te rog eu, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui. Mă duc la poliție!”

Ultimul update Marți, 03 august 2021, 18:04

Mihai Bendeac a publicat pe contul său de Instagram un mesaj video neașteptat, dedicat lui Cătălin Măruță. „Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos!”.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Mesajul actorului vine, se pare, în contextul în care Cătălin Măruță l-ar fi invitat în podcastul său, însă Bendeac a refuzat invitația pentru moment. Acum, prezentatorul de la PRO TV a ajuns să îl sune foarte des pe Mihai Bendeac, atât de des încât Bendeac a ajuns să-l amenințe cu poliția pe Măruță.

„M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu. Deja a ajuns la hărțuire (…) Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, a mărturisit Mihai Bendeac, pe contul lui de Instagram.

Citește și – Elena Udrea și Adrian Alexandrov au aniversat 5 ani de relație. Unde a mers cuplul în vacanță

Citește și – Hugh Jackman, suspect de cancer din nou

Citește și – Cum se simte Benone Sinulescu la o lună după ce a fost găsit inconștient în casă

Citește și – Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Cum arăta prezentatoarea TV la începutul carierei

Citește și – Cât costă mașina pe care o conduce Lidia Buble

Pentru ca Măruță să înțeleagă cât de mult l-au deranjat insistențele lui, Bendeac a plusat. „Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică”, a încheiat actorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!