Mesaje de însănătoșire grabnică. Urări de sănătate pentru cei bolnavi!

De Adina Zamfir, pe Ultimul update Joi, 27 octombrie 2022, 12:39
Fii alături de rudele sau prietenii bolnavi cu mesaje de însănătoșire optimiste și pline de încurajări. Cei suferinzi, cei aflați în spital sau cei care se află acasă în perioada de convalescență se vor bucura să primească aceste mesaje de însănătoșire grabnică, știind că te gândești la ei.

Cuprins


Sunt momente în care nu putem fi alături de persoanele dragi care suferă, dar le prinde bine să le trimitem mesaje de însănătoșire grabnică. Ei știu că ne gândim la ei, că suntem alături de ei cu sufletul, chiar dacă nu reușim să îi vizităm în spital sau acasă.

Mesaje de însănătoșire grabnică pentru rude, pentru colegi și prieteni

Vindecarea are nevoie de timp. Nu dispera, înarmează-te cu răbdare și credință! Liniștea și gândurile pozitive să te însoțească în toată această perioadă!

Îți doresc multă sănătate și multă putere să treci peste boală! Nimic nu este prea greu pentru tine, ești un luptător și nu te va doborî pe tine un bisturiu și o mică incizie!

Orice perioadă grea este urmată de o perioadă cu multe bucurii și reușite. Îți doresc multă sănătate și multă putere ca să poți trece peste această perioadă de suferință!

Fii puternic, fii optimist și ai încredere în forțele tale. Nimic nu te doboară, dacă ești optimist și încrezător că vei învinge orice boală! Îți doresc multă sănătate și abia aștept să îți fac o vizită!

Iţi doresc tot binele din lume. Fie ca acesta să te însoţească în aceste clipe grele de suferinţă, să-ţi insufle speranţă şi multă putere. Multa sănătate!

Uneori durerile pot fi greu de suportat. Dar tu știi că nu eşti singur şi că ai alături de tine mulți oameni dragi. Fie ca această urare de sănătate să-ţi dea putere să rezişti şi să te faci bine cât mai repede.

Sănătatea ta este cea mai prețioasă. Fii tare, fii optimist, ai încredere în medici și urmează tratamentul. Sunt sigur că vei veni acasă în câteva zile și vom râde împreună de zilele în care beai ceai prin spital.

Iţi doresc multă răbdare, pentru a putea trece de suferinţă, multă putere, pentru a putea lupta şi multa încredere în tine! Insănătoşire grabnică!

Perioada asta grea va fi un nou început. Fii puternic, vei învinge boala și vei fi un om nou. Sunt convins că ne vom revedea curând și vom râde ca înainte de toate necazurile! Sănătate multă!

Eu nu-ţi pot lua durerile, dar sufăr împreună cu tine şi sunt alături de tine. Sănătate multă și fii tare!

Îți doresc ca durerile de acum să nu mai fie decât o palidă amintire. Sănătate multă, zâmbește cu încredere, fii puternic și vei învinge orice boală.

In speranţa că în curând vom primi veşti bune de la tine, primeşte îmbrăţişarea noastră cu cele mai bune urări de sănătate.

Urări de sănătate pentru persoana iubită

Nu pot să-ţi iau suferinţa, dar sufăr alături de tine. Nu-mi doresc nimic mai mult decât să te faci bine şi să te întorci sănătos acasă.

Iţi multumesc că exişti şi-ţi doresc din adâncul inimii însănătoşire grabnică! Fă-te bine pentru că am nevoie de tine.

Capul sus și fii puternic! Îți doresc multă sănătate și să știi că sunt alături de tine cu sufletul și cu gândul în fiecare zi.

Dragostea mea te veghează în fiecare clipă! Ai încredere în tine și în noi doi și vom trece cu bine și peste această încercare.

Oricât de dureroasă ar fi operația, îmbrățișările mele vor fi mereu calde și pline de dragoste. Nu uita cât de mult te iubesc și cât de mult am nevoie de tine sănătos, puternic și frumos!

Mesaje de însănătoșire grabnică însoțite de un zâmbet

Multă sănătate, că-i mai bună decât toate! Odihnește-te, citește povești de dragoste, uită-te la comedii și profită de concediul de odihnă să te pui pe picioare cât mai repede.

Ai grijă de sănătatea ta! Oricât de frumoase ar fi asistentele din spital, mai bine te pui pe picioare și vii acasă la soția ta!

Voi renunța la energia mea pozitivă, pentru că am de gând să ți-o trimit ție pe toată. Să te molipsești cu optimism și veselie ca să te faci bine mai repede!

Ai grijă să nu te obișnuiești prin spital, că nu mai am cu cine să joc șah/fotbal/tenis! Sănătate grabnică, te așteptăm acasă și fii sigur că vei trece cu bine și peste această încercare. Iar data viitoare chiar te bat la șah/fotbal/tenis!

Urmează sfaturile și tratamentul medicului, dar nu uita că mă ai și pe mine, oricând ai nevoie de o asistentă personală. Te îmbrățișez și îți doresc însănătoșire grabnică!

Sănătatea este o avere și amândoi știm cât de prețioasă este. Tu sigur te vei vindeca foarte repede și vei vedea cât de bogat ești! Capul sus și însănătoșire grabnică!

Noapte bună şi frumoasă, să te facă sănătoasă!

Insănătoşire grabnică şi, ca să-ţi fie mai uşor, trei pupici pe obrăjor!

Fă-te bine mai repede pentru că mi-e dor de tine. Vei trece și peste această încercare și vom ieși iar la plimbare!

Medicamentul cel mai bun este dragostea și eu îți trimit toată dragostea din lume. Nu ai nicio scuză să nu te faci bine mai repede!

Păsările suferințelor se rotesc pe deasupra capului tău și nu este vina ta! Dar este vina ta dacă le lași să își facă cuib în părul tău! (proverb chinez)

Fă-mă Doamne rouă
Pentru când nu plouă,
Fă-mă, Doamne, răbdare
Pentru aşteptare…
Și te mai rog frumos:
Fă-mă sănătos!

Sănătatea este comoara ce mai de preț, dar și cea mai ușor de pierdut. Tu nu ai pierdut-o! Trebuie doar să ai grijă să o recuperezi!

foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter