Mesaje de Florii 2022. Urări și felicitări pentru sărbătoriții zilei

De Adina Zamfir, pe

Duminica Floriilor este prilej de mare sărbătoare și bucurie pentru creștini și o bună ocazie să transmiți mesaje de Florii tuturor celor care poartă nume de floare. Alege dintre cele mai frumoase mesaje de Florii pe cele mai potrivite pentru soție, pentru bărbatul iubit, pentru copii și nepoți, pentru prieteni și colegi.

 

Cuprins

Pregătește câteva mesaje de Florii deosebite, cu dragoste, cu speranță, cu bucurie și urări de sănătate pentru toți cei care se aniversează în Duminica Floriilor.

Toți cei care poartă nume de flori precum Florin, Florina, Florentina, Florică sau Dalia, Crenguța, Lăcrămioara, Margareta, Mugurel sau Viorel sunt sărbătoriți în ziua de Florii.

Mesaje de Florii pentru soț sau soție, iubit sau iubită

Pentru că mă iubești cu gingăşia unui ghiocel/ cu pasiunea unui trandafir/ şi căldura unei flori de câmp/ Pentru că eşti minunată/ toate florile din lume îţi urează „la mulţi ani!”

Totul pe lume se schimbă… doar florile se deschid în fiecare primăvară… Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează La mulţi ani!

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubita şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani de Florii!

Îți doresc să ai parte de o zi minunată de Florii și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de mine și de toți ai noștri. Cu drag, soțul/soția ta!

Îți urez La mulți ani, pentru că porți nume de floare și fie ca Sărbătoarea Floriilor să îți daruiască fericirea dorită și liniște.

Felicitări, dragul meu Florin/a, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună. La mulţi ani!

Iubirea ce mi-o porți, încrederea și respectul față de mine, de noi, de relația noastră, mă fac zilnic să te iubesc tot mai mult. La Multi Ani iubita mea/iubitul meu!

Mă bucur că exiști în viața mea și te iubesc tot mai mult pentru iubirea ta sinceră și necondiționată. La mulți ani, draga mea Florina!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori! La mulți ani, Florina/Flory!

În această sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca iubirea mea să te călăuzească mereu în viață. LA MULȚI ANI, dragă Florin!

De Florii, fie ca cei dragi să te înconjoare cu dragostea lor, iar iubirea mea să îți ofere doar clipe de fericire! La mulți ani, iubitul meu Florin/iubita mea Florentina!

Sper ca această zi specială de Florii să îți aducă lumină și fericire, înțelepciune și speranță, să ne ajute să dăruim tot ce avem mai bun familiei noastre și sufletelor noastre! La mulți ani, iubitul meu soț/iubita mea soție!

Azi, îți doresc tot ce e mai bun pentru tine. Iți doresc ca această zi să îți aducă multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău și să poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumină în suflet și multa fericire!

Sărbătorim Floriile și te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu așa, blând, bun și drăguț cu toți cei din jurul tău. Ești un soț de nădejde și un adevărat om. Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău. La mulți ani, iubitul meu Florin!

Îmi luminezi întreaga zi cu zâmbetul tău și îmi luminezi viața cu bunătatea și felul tău frumos de a fi. Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău, draga mea! La mulți ani!

Deşi azi ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare, pentru că în această lume gri eşti singura pată de culoare, în această iarnă grea eşti singura rază de soare, pe câmpia vieţii mele ești cea mai frumoasă floare! La mulți ani, iubita mea Flory!
Departe-aş vrea de-aici să vii,/ În alte lumi senine,/ În dimineaţa de Florii/ Să mă cunun cu tine!

Florile din imagine sunt ofilite în comparație cu frumusețea ta! LA MULTI ANI, fericire, bucurii alături de cei dragi ție și tot binele din lume!

Inima mea ar fi prea mică fără dragostea ta, zâmbetul meu ar fi prea trist fără ochii tăi, iubirea mea nu ar exista fără tine! De ziua ta îți dăruiesc inima mea!

Mesaje de Florii pentru frați și pentru rude

Mesaje de Florii 2022. Urări și felicitări pentru sărbătoriții zilei

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani și cele mai calde mesaje de Florii!

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!

Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Cerul poate fi frumos fără lună, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul meu Florin!

Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer „La mulți ani”!

La mulți ani, dragă Florin/a! Să ai parte numai de împliniri, iar viața să îți fie o eternă sărbătoare!

Cu ocazia Sărbătorii Floriilor îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite! La mulți ani!

Cu ocazia Floriilor, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui tău de floare, primește un călduros „La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce îți dorești lângă cei dragi.

Felicitări cu ocazia Floriilor! Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Florin!

Mesaje de pentru colegi și prieteni în Duminica Floriilor

Mesaje de Florii 2022. Urări și felicitări pentru sărbătoriții zilei

La mulți ani, sănătate și fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel!

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La Mulți Ani!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de Florii!

Astăzi, fiind o zi frumoasă și știind că-i ziua ta,/ În parfumul dimineții, țin a te felicita. La mulți ani de Florii!

Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani Florin/a!

La multi ani și fie ca lumina din ziua de Florii să te călăuzească mereu spre bine!

Iți urez „La mulți ani” și fie ca sărbătoarea bucuriei de Florii să îți aducă fericirea dorită și liniște în suflet!

Dragă Flory, îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca a floare. Iți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!

Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate și un sincer La multi ani!

Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători! La mulți ani, Flory!

De ziua numelui tău, cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La multi ani, Flory!

Hristos să îți călăuzească pașii, să îți aducă bucurie în suflet și să te ocrotească! La mulți ani!

La Mulți Ani, Florin/a! Îți doresc să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, împliniri și multă iubire! La mulți ani!

Fie ca Sfânta zi de Florii să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La multi ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o duminică de Florii cât mai frumoasă și plină de iubire!

Hai noroc şi voie bună, să petrecem împreună, c-astăzi este o zi mare, şi-i motiv de sărbătoare. La mulţi ani!

La mulţi ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună şi niciun strop de ghinion!

La mulți ani, dragă Florine, și mult noroc în viața ta și să ai atâtea bucurii câte bârfe spun babele de pe strada ta.

La mulți ani, plini de fericire și împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!

Realizări și bucurie,

Dragoste mereu să fie,

Hristos să te-ocrotească,

Visele să-ți împlinească.

Să-ți dea Domnul sănătate,

Judecata înțeleaptă,

Viață lungă pământească,

Ce dorești să se-mplinească!

La mulți ani, dragă Florin!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter