Jurnalistă, diagnosticată cu cancer la sân în timpul unei transmisiuni live VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 31 octombrie 2019, 16:20
O jurnalistă a fost diagnosticată cu cancer la sân după ce și-a făcut o mamografie în direct, în cadrul unei campanii de conștientizare a femeilor.

Ali Meyer, în vârstă de 41 de ani, era fericită și relaxată în timp ce se pregătea pentru o mamografie, în Oklahoma. Însă reportera a apărut după câteva minute, șocată.

În regulă. Deci speram la o mamohrafie de rutină și nu asta s-a întâmplat. Eram sigură că va ieși bine astăzi, dar aici suntem… Am cancer la sân și încă nu am răspunsuri”, a afirmat jurnalista.

Aceasta a anunțat că va face mai multe analize pentru a afla cu exactitate cu ce se confruntă și pentru a începe tratamentul.

Potrivit Metro.co.uk, Ali a explicat și ce impact a avut acest diagnostic asupra ei: „A fost greu și șocant. Te cam zguduie. Nu aceasta era vestea pe care speram să v-o dau despre conștientizarea asupra cancerului la sân, dar asta este”.

Femeia a fost diagnosticată cu cancer la sân ductil neinvaziv la sânul drept. Este una dintre formele de cancer cu cele mai mari șanse de supraviețuire, dar Ali a fost devastată când i s-a spus că medicii trebuie să îi înlăture întregul sân.

S-a simțit ca o mutilare forțată, ca și cum cancerul mi-a furat o parte din trup”, a afirmat jurnalista.

Dar la scurt timp aceasta și-a schimbat punctul de vedere și chiar a permis camerelor să filmeze reconstrucția sânului său.

Acum, Ali a învins cancerul.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter