Iulia Albu, comentariu acid despre Andreea Antonescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 mai 2021, 18:07

În cadrul rubricii Marțea Neagră cu Iulia Albu, din emisiunea La Măruță, Iulia (39 de ani) a comentat două fotografii cu Andreea Antonescu (38 de ani). Imaginile respective au fost surprinse în vacanța solistei în Turcia, iar în ambele are în spate o mulțime de flori roz.

Săptămâna aceasta, Iulia a comentat fotografii surprinse de vedete în rapiță sau în preajma altor flori. Vedeta TV nu a fost deranjată atât de ținutele purtate de cântăreață, cât de ipostaza în care apare într-una dintre imagini.

Iulia Albu, comentariu acid despre Andreea Antonescu

Andreea este așezată cu un picior pe o parte și cu celălalt pe partea cealaltă a scaunului întors cu spatele către cameră. „Îmi place mai mult ținuta albă. Dacă tot trebuie să vă puneți în fața unor flori, pe un scaun, de ce nu alegeți măcar un scaun mai frumos, să arate ceva mai bine.

Sau ce este această expunere pe larg, crăcănare, care este logica să te pui pe acel scaun de birou, sau ce Dumnezeu este, este un scaun foarte… Ea se crede Sharon Stone [în filmul Basic Instinct].

Când ești Sharon Stone, poți sta pe orice [în acea poziție], când ești Andreea Antonescu poți sta pe orice, dar nu poți să arăți bine oricum”, a spus Iulia Albu. Fotografiile comentate le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Marius Elisei, în depresie după divorțul de Oana Roman. Ce a scris în mediul online

Mirela Vaida, reacție dură la adresa autorităților în urma crimei din județul Argeș

Deea Codrea este însărcinată! A dezvăluit sexul și numele bebelușului

În vara anului 2019, Andreea Antonescu a confirmat că s-a separat de soțul ei, omul de afaceri Traian Spak (38 de ani). Fostul cuplu a fost căsătorit timp de aproape 9 ani și are o fiică, Sienna, în vârstă de 9 ani.

Artista vrea să-și refacă viața

Pentru Click!, artista a dezvăluit că se simte pregătită să-și refacă viața. Mai mult decât atât, Andreea nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mamă. „Deși până acum ceva timp nu visasem la rochia de mireasă și nici prin cap nu-mi trecea să fac vreo nuntă, lucrurile s-au mai schimbat.

V-am mai zis: «Niciodată să nu spui niciodată!». În acest moment sunt pregătită să-mi refac viața, să fac practic tot ce nu am apucat până acum. Nuntă, încă un copil, atât timp cât găsesc persoană potrivită! Întotdeauna am mers pe zicala: «Mori cu amintiri, nu vise!»”, a declarat solista.

Deși nu formează un cuplu în prezent, Andreea nu simte că ar avea ghinion în dragoste. „Din contră, mă consider norocoasă. Întotdeauna se poate întâmpla mai rău! Undeva în adâncul meu, sunt o fire romantică și încă sper la acea poveste frumoasă, până la sfârșit!

Din păcate, relațiile pe care le-am avut până acum nu au fost să fie!”, a mai spus pentru Click!. „Întotdeauna am admirat bărbații puternici! Aspectul fizic nu contează, important este să găsesc persoana alături de care să pot construi, dar și un umăr pe care să mă pot liniști atunci când simt nevoia!”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter