Fostul soț al Elodiei Ghinescu, găsit mort în casă. Bărbatul avea 45 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 09 iulie 2021, 12:42
Fostul soț al Elodiei Ghinescu a fost găsit mort în propria locuință. Bărbatul în vârsta de 45 de ani era agent de poliție în Brașov și director sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Râşnov.

Fostul soț al Elodiei Ghinescu, Ciprian Mustaţă, ar fi fost găsit în stare de inconștiență în locuința sa din Brașov, iar medicii nu l-au mai putut salva. Se pare că bărbatul ar fi avut probleme cu inima încă de anul trecut. Acesta era șef de poliție în Brașov și din 2015 ocupa funcția de director sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Râşnov, potrivit cancan.ro.

„Sincere condoleanţe familiei şi Dumnezeu să-l odihnească! Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei de fotbal, Olimpic Cetate Râșnov și agent șef de poliție în Brașov, a decedat, astăzi, la vârsta de 45 de ani. Ciprian Mustață era din 2015 la Râșnov pe postul de director sportiv. Sub conducerea sa, echipa de fotbal a orașului Râșnov a obținut performanța de a promova în Liga a 3 – a. Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l odihnească!”, au transmis pe rețelele de socializare reprezentanții clubului de fotbal.

Ciprian Mustață și Elodia Ghinescu au divorțat în 2002. Avocata s-a căsătorit apoi cu Ciprian Cioacă, cel care, în 2013, a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru uciderea ei, chiar dacă nici după 14 ani de la disparția femeii, autoritățile nu au reușit să găsească trupul victimei.

Citește și: Prințul William nu a plăcut-o dintodeauna pe Meghan Markle -ce îl enerva la ea

La 51 de ani, Mihaela Rădulescu arată senzațional în costum de baie

A divorțat în urmă cu 5 ani, dar nimeni nu a știut. De ce a ținut despărțirea secretă

Oana Roman vrea să o dea în judecată pe Vica Blochina: „Va trebui să răspundă pe cale legală”

Cu cine a vorbit la telefon Elodia în ziua dispariției

La scurt timp după dispariția Elodiei, pentru investigație, autorităților au obținut desfășurătorul ultimelor conversații ale femeii. În telefonul Elodiei s-au descoperit mai multe apeluri făcute în țară, dar și în afară, în Suedia și Afganistan, notează bzi.ro. Potrivit anchetatorilor, chiar în ziua în care a dispărut, avocata a sunat în Suedia la ora 11.40, iar apoi l-a contactat telefonic pe Cioacă.

După aceea, Elodia a sunat-o pe sora lui, Ana, după care a primit un apel de la un alt bărbat. A urmat apoi un alt apel către o persoană din Afganistan, cu care a vorbit timp de 2 minute și 11 minute. La ora 14.30 Elodia l-a sunat iarăși pe Cristian Cioacă, după care a primit un apel de la un coleg SPP-ist al acestuia.

Familia Elodiei Ghinescu nu a putut să treacă peste pierderea ei, iar mama avocatei susține că singurul vinovat este Cioacă.

„Numai eu știu ce simt și cât plâng noapte de noapte de când fiica mea nu mai este. Seara este jale, seară de seară mă gândesc la ea. Când a venit să mi-l prezinte pe Cioacă, eu i-am zis din prima că este schizofrenic, dar ea nu a vrut să mă asculte. Vă rog să îl întrebați pe Cioacă, la penitenciar, unde este fiica mea. Ce a făcut cu cadavrul ei?

Mă înțeapă inima numai când mă gândesc la ea. Cioacă este criminalul, el este vinovatul. Nu mai vreau să răscolesc unele lucruri din trecut că și așa sunt distrusă sufletește. M-am obișnuit cu ideea, asta este. Am momente când plâng continuu, singură, după care îmi șterg lacrima și merg mai departe. Cioacă este criminalul a făcut asta sub influența familiei sale”, a mărturisit mama Elodiei Ghinescu.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter