EXCLUSIV! Unica de decembrie este aici să îți deschidă apetitul pentru sărbători

De Bianca Prangate pe Ultimul update Miercuri, 02 decembrie 2020, 10:04
Revista Unica de decembrie îți aduce spiritul sărbătorilor în case încă de pe acum - cu îndrăgita Dana Rogoz pe copertă și nenumărate surprize în interior, nu o poți rata.
EXCLUSIV! Unica de decembrie este aici să îți deschidă apetitul pentru sărbători

Dana Rogoz (35 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi. Fie că ți-o amintești ca Abramburica sau ca Mimi din „La Bloc”, zâmbetul ei și personalitatea caldă sunt cele care ne-au cucerit iremediabil pe toți.

Am stat de vorbă cu ea despre realitățile vieții ei de zi cu zi, bucuriile mici și mari din sânul familiei, direcția carierei ei în timpul pandemiei, cum a scăpat social media de sub control, cum este să fii femeie într-o Românie nepăsătoare în fața hărțuirii sexuale și ce a însemnat pentru ea nebunia anului 2020.

Unica de decembrie îți aduce interviuri cu oameni de excepție

Pentru că apreciem oamenii cu povești interesante, în numărul de decembrie ți-am pregătit mai multe interviuri pe care să le citești alături de o ciocolată caldă cu bezele, lângă bradul împodobit.

Dacă ți-era dor de Cornel Ilie de la VUNK, acesta ne-a povestit o suită de lucuri despre ce s-a mai întâmplat în ultimul timp în viața lui – pornind din planul profesional și ajungând până la cel personal.

Și Alexandru Papadopol ne-a oferit un interviu deosebit de interesant, vorbindu-ne despre meseria de actor în vremuri de pandemie, despre miniseria HBO în care joacă și subiecte fierbinți din societatea de acum.

Dar pentru că ne fascinează și femeile de carieră, în luna decembrie avem un interviu și cu Eva Pavel, care este consilier medical în spitalele din străinătate. Ea ne-a povestit despre job-ul ei plin de provocări, dar și despre cât de norocoasă este să aibă o familie care îi oferă necondiționat sprijin.

Unica de decembrie este gata să te transpună în spiritul de sărbători

Pentru a încheia anul cum trebuie, ți-am pregătit o selecție fascinantă de cadouri din care să te inspiri. Fie că vrei să faci cadouri celor dragi sau vrei să te răsfeți pe tine însăți, ai de unde alege. Noi am împărțit cadourile pe culouri, tu trebuie doar să îți urmezi intuiția și portofelul.

Și pentru că acest an este unul cu totul diferit, sărbătorile de iarnă arată și ele altfel. Dacă vrei să păstrezi distanțarea socială fără să renunți la micile și marile bucurii aduse de timpul petrecut împreună cu familia și prietenii de Crăciun, am venit cu o suită de idei legate de cum poți petrece la distanță.

Cu sau fără distanțare socială însă, masa bogată de Crăciun rămâne o constantă pe mesele românilor. Doctorul Oana Cuzino ne-a vorbit despre cum ne putem bucura de bucatele de Crăciun fără să ne chinuim metabolismul prea tare.

Numărul de Unica de decembrie îl găsești la punctele de difuzare a presei începând cu miercuri, 25 noiembrie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter