EXCLUSIV: Momente impresionante pentru Răzvan Fodor și Sorin Bontea, în Asia Express

De Georgiana Averchi, pe Ultimul update Miercuri, 01 aprilie 2020, 13:58

Deși încearcă să-și păstreze cumpătul, să facă față eroic în fața tuturor provocărilor, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, “reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă”, după cum le place să glumească, au avut parte încă de la început de momente absolut emoționante.

“Am intrat în case cu mulți copii, amândoi lăsând acasă familii cu copii și soții. Și ne lua dorul. Săracii au cinci copii, iar bogații cam doi-trei. Pentru ei, noțiunea de familie și Dumnezeu e cam tot. Adică nu există “hai să ne schimbăm mașina” – sau – “hai să ne găsim un job mai bun”, povestește Răzvan Fodor.

Sorin Bontea îl completează: “Aici deveneam noi mai emoționați. Iar emoțiile ne luau seara când ne linișteam și ne bagam în pat. Când ajungeam în casele lor și vedeam copiii și situația în care trăiau și ce efort era pentru ei să-și ia de la gură să ne dea nouă… de multe ori, ne era și rușine să mâncăm, că era foarte puțină mâncare și trebuia împărțită la 10-12 oameni. Toate astea ajungeau să te copleșească. În rest, am văzut familii întregi cu copii dormind pe stradă”.

Citește și Cum arată familia lui chef Sorin Bontea

Cei doi spun că au rămas impresionați de ospitalitatea asiaticilor, iar Răzvan Fodor a devenit sceptic referitor la cât de primitori se spune că sunt românii: “Se spune că românul e un om primitor, dar nu e așa. Dacă te duci acum cu o cameră după tine în Maramureș sau la Viscri, de exemplu, unde are casa Prințul Charles, și întrebi pe cineva dacă-ți dă cazare și mâncare și te duce a doua zi la oraș cu mașina, e posibil să nu primești un răspuns pozitiv.

Dacă vrei să știi care au fost acele momente care i-au impresionat cel mai profund și le-au trezit dorul de casă si de copii, urmărește filmul de mai sus.

Citește și EXCLUSIV. De ce au vrut să iasă din Asia Express Răzvan Fodor și Sorin Bontea

Foto: Oltin Dogaru
Video: Robert Hanciarec
Montaj: Marius Tatu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter