Ea e femeia cu cea mai mare gură din lume. Zâmbetul ei măsoară 10 cm

Ultimul update Luni, 02 august 2021, 17:06

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 236

Samantha Ramsdell, din Conneticut, SUA, a intrat în Cartea Recordurilor datorită mărimii gurii. Gura femeii măsoară 6.56 cm, iar când râde, ajunge la aproape 10 cm.

Femeia, în vârstă de 31 de ani, a decis să ia legătura cu cei de la Guiness Records după ce a căpătat o popularitate ieșită din comun pe rețelele sociale datorită postărilor pe care le face când râde sau mănâncă. Aamantha s-a filmat îndesându-și trei gogoși în gură și mâncându-le în același timp.

Postările sale din mediul online au ajutat-o să-și facă peste 8 milioane de urmăritori pe Instagram și peste 1.7 k de fani pe Facebook și TikTok.

„Nu m-am gândit niciodată că aș putea să fiu faimoasă pentru gura mea. Este superputerea mea. Este lucrul care mă face unică și specială”, a spus ea. Toți oamenii ar trebui să aprecieze ceea ce îi face diferiți”, a spus Samantha, potrivit CNN.

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!