Cine sunt Faimoșii și Războinicii de la Survivor România, sezonul 2

De Unica.ro, pe
Cel de-al doilea sezon „Survivor România” a început sâmbătă, 9 ianuarie, la Kanal D. Faimoșii și Războinicii se vor lupta să iasă învingători din competiția desfășurată în jungla din Republica Dominicană. 

Cel de-al doilea sezon al show-ul „Survivor România” va fi difuzat cinci zile pe săptămână, în fiecare miercuri și joi, de la 22.30, și de vineri până duminică, de la 20.00. Concurenții care se vor lupta pentru supraviețuire în Republica Dominicană, dar și pentru marele trofeu „Survivor România” 2021, sezonul 2, au început confruntarea. Războinicii au reuşit să-i învingă pe Faimoși în primele două ediții ale show-ului.

Citește online gratuit numărul de ianuarie al revistei Unica

Cine face parte din echipa Faimoșilor

Costi Ioniță, cântăreț, compozitor și producător muzical: „Survivor România va fi un prilej pentru a mă descoperi în situații neobișnuite, în condiții de trai dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt.”

Cătălin Moroșanu, luptător K1: „Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc.”

Cosmin Stanciu, campion la karate: „Survivor România este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice.”

Alexandra Stan, cântăreață: „Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă.”

Amna, solist vocal: „Am avut nevoie de o schimbare și am simțit nevoia să îmi curăț sufletul. Cu siguranță voi fi o femeie mai puternică.”

Roxana Nemeș, artistă: „Motivul pentru care particip la Survivor România este acela de a-mi depăși limitele. Consider că este o competiție din care voi învață multe, atât ca om, cât și ca artist. Vreau să îmi demostrez mie cât de puternică sunt.”

Culiță Sterp, artist muzical: „Am crescut în mijlocul naturii, am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi; cred că acest concurs mi se potrivește cel mai bine, sunt pregătit pentru el de când eram copil.”

Zannidache, artist: Mi-am dorit experiență , presimțeam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru. Viața mea a fost , pentru că eu am parcurs niște încercări demne de .”

Elena Marin, dansatoare și coregraf.

Majda Sandra Aboulumosha, actriță: „Supraviețuitoare! Sunt o fire puternică și consider că o să-mi depășesc limitele și o să descopăr foarte multe lucruri.”

Jador, cântăreț: „Mi-am dorit să întru în competiția pentru că vreau să mă redescopăr. Sunt convins că voi vedea viață cu alți ochi când mă voi întoarce.”

Simona Hapciuc, actriță și antrenor de fitness: „Să fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodată o opțiune pentru mine, ci o obligație de a mă ridică singură din toate mizeriile în care am fost lăsată.”

Citește și: Ce a făcut Elena Ionescu cu banii de la Survivor

Din cine este formată echipa Războincilor

Marilena Cuciurean, multiplă campioană la sanie bob: „M-am înscris la Survivor România pentru că sunt o fire competitivă, plină de energie, îmi plac provocările și adrenalină.”

Giogiana-Elena Lupu: „Sunt o persoană foarte puternică, cred că voi face tot posibilul să mă descurc cât se poate de bine, având în vedere că voi avea și echipa alături de mine.”

Roxana Georgiana Ghiță: „Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni.”

Maria Hîngu, asistent manager: „M-am înscris la Survivor din dorința de a-mi întrece toate limitele.”

Mellina, cântăreață.

Andreea Moșneagu, polițist de frontieră: „Am o personalitate puternică și un caracter de fier. Am fost, sunt și voi fi mereu o luptătoare,o adevărată războinică. Am să lupt până la final și sunt sigură că voi câștigă!”

Alin Sălăjean, prezentator de evenimente: „Pentru mine Survivor este un test al răbdării, al inteligenței, un test al depăşirii limitelor şi, nu în ultimul rând, un test al supraviețuirii.”

Sorin Pușcașu, director de marketing: „M-am înscris la pentru ca sunt o fire competitivă și ambițioasă, este o provocare în a-mi cunoaște limitele și a le depăși.”

Albert Oprea, anteprenor: „ mi se pare cea mai mare provocare din viața mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câstiga competiția.”

Lucian Barbu, profesor de înot: „Consider că această baie de foc prin care voi trece va fi cea mai grea etapă a vieții mele.”

Mariano Starlin Belen Medina, instructor fitness și zumba: „Particip la pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar.”

Musty Camara, fratele lui Kamara, inginer de sunet: „Merg la în primul rând pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah și Bryan. Vreau să îmi depsasesc condiția fizică și mentală”, a spus el, potrivit wowbiz.

Show-ul Survivor România, varianta românească a Survivor Turkey, a fost lansat pe 18 ianuarie 2020. Primul sezon a fost prezentat de Dan Cruceru. În cel de-al doilea sezon, în locul acestuia se află Daniel Pavel, a fost prezentator al emisiunii Business On Air, la Radio France Internaţional, redactor-șef al revistei Penny FM și prezentator la postul TV Antena 3. 

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter