Cine sunt câștigătorii celor 10 seturi de produse cosmetice din platforma de votare Gala Unica 2020

De Andreea Catrina, pe
Între 16 noiembrie și 2 decembrie am rugat cititorii Unica să-și voteze vedetele și personalitățile preferate pentru Gala Unica 2020! Aproape 25.000 de oameni au răspuns solicitării noastre, iar azi a venit momentul să le răsplătim loialitatea celor mai norocoși dintre ei. 

Pentru că noi am nominalizat vedetele și personalitățile care ne-au impresionat cel mai mult în decursul ultimului an, iar voi ați hotărât cine merită să câștige, Gala Unica 2020 își desemnează azi primii câștigători – 10 cititori care au votat pe platforma gala.unica.ro

Încă de la deschiderea voturilor, v-am promis, celor mai norocoși dintre voi, 10 kit-uri de produse cosmetice Kevin Murphy Heated Repair (REPAIR-ME.WASH + REPAIR-ME.RINSE + HEATED.DEFENSE). Iată cine sunt fericiții câștigători!

Alexandra Tor

Ana Maria Gavre

Alexandra Lorent

Gabriela Hlamaga

Catalina Vasile

Elida Rus

Simona Bunda

Lavinia Bumbacescu

Larisa Szabo  

Luana Iatica 

Pentru revendicarea premiilor, toți câştigătorii sunt obligaţi să contacteze departamentul de marketing la adresa concursuri@ringier.ro, prin menţionarea concursului la care au participat, precum și a premiului, numelui, prenumelui, numărului de telefon şi a adresei la care va fi trimis premiul, în cazul câstigatorilor din provincie. Numele şi prenumele trebuie să coincidă cu cele completate pe site, în momentul postării răspunsului.

Când va avea loc Gala Unica 2020

Gala Unica 2020 va avea loc anul acesta exclusiv online și va putea fi urmărită pe Facebook Unica.ro pe 14 decembrie, de la ora 19.30. Vă așteptăm alături de noi, ca de fiecare dată, și în cadrul acestei ediții speciale, adaptată realității pe care o trăim acum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter