Cine este românul care se declară vampir. A atras atenția presei internaționale!

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Joi, 11 octombrie 2018, 13:33

Andreas Bathory, un bărbat care se declară vampir şi spune că trăieşte în preajma Castelului Bran, a atras atenţia presei internaționale. Tânărul român a spus că a fost ales conducătorul „Ordinului Dragonilor” din Transilvania.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

The night is here… Back home #dracula #brancastle #draculacastle #vampires #transylvania #castle #castles #medieval #antique

O postare distribuită de Andreas Bathory (@vampires_romania) pe

Trăieşte în catacombele Castelului Bran și doarme în sicriu

Trăieşte în catacombele Castelului Bran, doarme în sicriu şi se hrăneşte cu sângele lebedelor negre”. Asta a povestit Andreas Bathory, un tânăr român care îşi ascunde vârsta şi identitatea reală, într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun”. Bărbatul crede că vampirii nu sunt doar o poveste de ficţiune, ci de fapt, ei merg printre noi. El a dezvăluit că doarme într-un sicriu când vrea să se conecteze cu sufletele celor morţi şi că are chiar donatori de sânge.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Welcome to #draculacastle #transylvania #dracula #bramstoker #vampire #vampires #ritual #magickingdom #gothic #goth #travel #ordodracul #castelulbran

O postare distribuită de Andreas Bathory (@vampires_romania) pe

Se hrănește cu sânge de la donatori consensuali

Ne hrănim doar cu sânge de la donatorii consensuali. Veţi fi surprinşi de numărul de oameni care se oferă gratuit dacă le spui că eşti un vampir. Credeţi sau nu, oamenii se oferă singuri, din propria voinţă”, a declarat Andreas pentru presa internațională.

Andreas spune că ar fi fost vizitat de însuși Vlad Țepeș

Andreas spune că viaţa lui s-a schimbat în urmă cu patru ani când ar fi fost vizitat de însuşi Vlad Ţepeş: „Acum patru ani, el a venit la mine în visele mele. Era într-o cameră întunecată. Nu cred că sunt urmaşul lui, dar mai degrabă m-a ales să-i transmit mesajul şi tradiţiile noii generaţii. După acea noapte, am adus o ofrandă la locul unde a fost ucis. Dacă mi-ar fi spus cineva toate astea acum un deceniu, ar părea o fantezie, dar dacă te-ai confrunta cu forţele pe care le am, ai înţelege”, a spus acesta.

Este designer de modă

În viaţa de zi cu zi Andreas lucrează ca designer de modă. Se mai declară organizatorul evenimentelor din castelul lui Dracula, organizează tururi ale castelului, scriitor şi antrenor în tantra mâinii stângi. Tânărul are şi câţiva adepţi care-l însoţesc adesea în plimbările sale prin țară. De exemplu, în această vară, ei au vizitat Sinaia, Turnul Chindiei şi Castelul Peleş.

 

Citește și: Locuitorii unui sat din Serbia vor să atragă turiștii cu un nou Dracula

Sursă foto: 123rf.com, Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter