Celebrul bucătar Adrian Pop a murit la vârsta de 51 de ani

De Unica.ro, pe

Adrian Pop, celebrul bucătar din Cluj care a ajuns la spital în stare gravă sătpămâna trecută în urma unui conflict iscat la o petrecere, a încetat din viață marți, 16 martie 2021, la 51 de ani.

Adrian Pop s-a dus la un restaurant din localitatea Apahia, județul Cluj, unde un polițist își sărbătorea ziua de naștere împreună cu alți colegi. După ce s-a încins petrecerea și cei de acolo au consumat alcool, au făcut un concurs de skanderberg care a fost câștigat de de Chef Pop. Apoi, Adi Pop a ieșit afară cu unul dintre invitați, iar după câteva minute ceilalți petrecăreți au fost anunțați că bucătarul a căzut și s-a lovit grav la cap. Acesta a fost dus în stare gravă la spital, iar decesul a survenit în urma unui traumatism cranio-cerebral foarte puternic.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

Unul dintre apropiații lui Adrian Pop suține că, după concursul de skanderberg, spiritele s-au încins, iar situația devenise foarte tensionată între Chef și restul participanților la petrecere.

„Au stat împreună, au discutat, au băut împreună, pentru că ăsta e adevărul, s-au consumat şi băuturi alcoolice. S-a făcut un aşa numit concurs de skandenberg ad-hoc. Era destul de neliniştit, pentru că deja se vehiculau tot felul de acuze, vorbe urâte. Înainte să iasă afară. El era jos, baltă de sânge foarte mare” a spus unul dintre prietenii bucătarului, Paul Siserman, potrivit presei locale.

În urma primelor investigații ale autorităților, nu s-a stabilit încă ce a provocat lovitura extremă care i-a adus decesul.

„La data de 7 martie a.c., în jurul orei 02.40, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în apropierea unui local public situat pe strada Libertății, în localitatea Apahida, a fost găsită o persoană în stare de inconștiență. Echipajul deplasat la fața locului a identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a fost preluat de echipajul medical și transportat la o unitate de specialitate. În urma primelor verificări efectuate de polițiști și a informațiilor preliminare, există date potrivit cărora bărbatul de 51 de ani ar fi participat la un eveniment privat derulat în interiorul respectivului local public, unde ar fi consumat băuturi alcoolice, la un moment dat fiind observat de participanți părăsind încăperea. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, sub coordonarea procurorului de caz. În vederea continuării cercetărilor, au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe clădire, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj, citat de observatornews.ro.

Citeşte şi: Gina Pistol a dezvăluit numele fiicei sale cu Smiley

Citeşte şi: Meghan Markle ar avea în plan să candideze la președinția SUA în 2024

Citeşte şi: Alexandru Rafila: „Vaccinul de la AstraZeneca este bun și sigur”

Citeşte şi: Modelul Victoria’s Secret Devon Windsor este însărcinată cu primul ei copil

Colegii lui Adi Pop au postat pe rețelele de socializare un mesaj de adio pentru regretatul Chef: „Rămas bun, coleg drag, odihnește-te în pace! Adi ramâne în amintirea noastră ca un coleg exemplar, mentor și antrenor pentru generații întregi de profesioniști, un învingător pe terenul competițiilor culinare. Nu te vom uita niciodată! Colegii din ANBCT.”

Adrian Pop era bun prieten cu juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu. După aflarea veștii că Adi Pop se află în stare gravă la spital, Chef Dumitrescu s-a declarat revoltat și a postat pe rețelele sociale un mesaj prin care a cerut să se facă dreptate în cazul său:

„Facem un apel către toți membrii ANBCT România, dar și către toată comunitatea culinară din România, să fie alături de familia colegului nostru în aceste momente extrem de dificile și vă invităm să donați orice sumă de bani. Vom face o solicitare oficială adresată organelor de cercetare penală cu privire la derularea cercetărilor. Comunitatea ANBCT se va asigura că ancheta demarată de către organele abilitate va fi tratată cu maximă prioritate și nu va fi mușamalizată. Vinovații vor fi trași la răspundere pentru faptele lor”, este mesajul lui Florin Dumitrescu, de pe pagina sa de Instagram.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter