Cât costă o mini-croazieră cu yachtul Alezzi, atracția momentului de pe litoralul românesc

De Unica.ro, pe

Suntem în toiul sezonului estival, iar amatori de distracție se pot delecta pe litoralul românesc cu o activitate cu totul deosebită – o plimbare cu un yacht luxos.

La Constanța, yachtul Alezzi este atracția momentului și din ce în ce mai mulți turiști vor să ajungă pe acest vas atât de îndrăgit și de vedetele autohtone.

Yachtul Alezzi, o experiență de neuitat pentru petrecăreți

Oricine ajunge în Constanța în această perioadă se poate bucura de o mini-croazieră unică pe vasul Alezzi. Yachtul este ancorat în Dana 9 a Portului Midia, punct de unde pleacă până la Portul Tomis, mai exact la Cazino.

Cât costă o mini-croazieră cu yachtul Alezzi, atracția momentului de pe litoralul românesc

Prețurile pentru călătoria cu Alezzi sunt pe măsura rafinamentului vasului. Astfel, un bilet pentru o ieșire pe mare tip “family” este de 250 lei/persoană, iar pentru alt gen de ieșiri, doritorii trebuie să scoată din buzunare 350 de lei. În aceste prețuri este inclusă și o gustare. Cât despre mâncare și băutură, prețul unui fel principal pornește de la 75 lei, un desert costă între 20 și 30 de lei, iar prețul cocktail-urilor pornește de la 30 de lei.

Citeşte şi: Pentru cine se duce Ramona Olaru frecvent în Mykonos

Pe vas, distracția este asigurată de artiști consacrați precum 3 Sud Est, Delia, Dj Dark, Dirty Nano, Carmen Chindriș și Taraful Rudenilor și mulți, mulți alții.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter