APERITIVE: Salată de cartofi noi

De Lumea Femeilor, pe Ultimul update Miercuri, 12 august 2020, 13:23

Invata sa prepari o delicioasa salata de cartofi noi cu legume proaspete, de sezon.
►1 kg cartofi noi
► 2 legături de ridichi
► 1 legătură ceapă verde
► sare
Pentru sos:
► 3 linguriţe de muştar fin
► 1 ceapă mică veche, albă
► 2 linguri ulei
► 1 lingură oţet

1 Cartofii se spală, se curăţă şi se pun la fiert în apă cu sare. Apoi se scurg. Ridichiile se spală şi se taie rondele fine, ceapa se taie cât mai mărunt.Ceapa veche se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici şi se presează de suc. Apoi, se amestecă muştarul, ceapa, oţetul şi uleiul.
2 Se toarnă sosul peste cartofii calzi, se presară ceapa nouă şi se lasă aşa, timp de 20 de minute, înainte de a o aduce la masă.

Dacă ești în pană de idei, avem și niște rețete de aperitive de post!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter