Zodii care se despart în luna martie 2019

De Mădălina Manole, pe
Luna martie 2019 vine cu aspecte astrologice foarte importante pentru toate zodiile. După ce am aflat care sunt zodiile care vor avea parte de pierderi financiare în martie 2019, dar și care este cea mai încercată zodie a acestei luni, iată că ne-am propus să dezvăluim și care sunt zodiile care au ghinion în dragoste în luna martie 2019.

Prima lună de primăvară vine cu vești mai puțin bune pentru zodii, deoarece aproape întreaga perioadă vom avea parte de retrogradarea planetei Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, în semnul Pești. Acest aspect va afecta dialogul cu cei din jur, iar acolo unde aceasta retrogradează pe o casă sentimentală veștile nu vor fi pe placul nativilor. Pe de altă parte, un alt aspect deosebit de impactant al perioadei analizate este formarea fenomenului de Lună Plină în zodia Balanță, fenomen care poate aduce încheierea unei etape amoroase pentru o serie de nativi. Dincolo de aceste tranzite, în luna martie vor fi și zodii care vor avea parte de iubire și noroc în dragoste, însă în continuare vă prezentăm care sunt zodiile care se despart în luna martie 2019!

Pentru că analizăm întreg contextul astrologic al momentului și nu doar aspecte singulare, sunt sfătuiți ca și cei care au ascendentul în aceste zodii predispuse la despărțire să fie diplomați în relația cu persoana iubită, mai laes dacă au vârsta peste 30 de ani!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec nu vor trece printr-o perioadă favorabilă din punct de vedere sentimental și totul se va accentua către finele lunii, atunci când și fenomenul de Lună Plină le va cere să încheie o relație care nu mai funcționează. În special, afectați vor fi acei nativi care sunt căsătoriți și care nu reușesc să mai ajungă la un numitor comun cu partenerul de viață. În plus, cu Mercur retrograd pe o casă a trecutului, a interiorizării și a meditației, aceștia vor avea parte de conflicte interioare și vor reevalua toate sectoarele din viața lor, iar cel amoros, cu siguranță nu va lipsi de pe listă. Cu toate că Venus, planeta iubirii, le susține axa relațională pe toată perioada retrogradării lui Mercur, nu putem să ignorăm contextul astrologic general și faptul că efectele eclipsei totale de Lună se conturează întocmai pe casa sentimentală și pot veni cu răsturnări dramatice de situație.

Gemeni

Viața sentimentală a celor născuți în zodia Gemeni va avea parte de urcușuri și coborâșuri în luna martie 2019. În primul rând, planeta Mercur, guvernatoarea lor, va retrograda, implicit afectându-le comunicarea cu cei din jur, și, în al doilea rând, Luna Plină se va forma pe casa iubirii și le va cere nativilor să-și încheie socotelile cu partenerul de viață, cu atât mai mult cu cât povestea de dragoste nu le mai aduce satisfacții. Cu alte cuvinte, acum vor culege roadele a ceea ce au semănat până acum.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de retrogradarea planetei Mercur în sectorul parteneriatelor și al căsătoriei și acest aspect poate aduce la suprafață probleme mai vechi din cuplu pe care acum, fie le vor rezolva, fie vor decide să meargă pe drumuri separate. În plus, nativii se află încă sub influența (nefastă) a eclipsei parțiale de Soare, ale cărei efecte continuă să fie resimțite și care pot veni cu răsturnări remarcabile de situație în sectorul sentimental.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de retrogradarea planetei Mercur în sectorul iubirii și astfel vor trece printr-o perioadă de reevaluare a sentimentelor față de persoana iubită. Cei care sunt la început de relație ar putea să nu facă față acestei provocări, mai ales că dialogul va fi îngreunat și tensionat. În plus, Luna Plină formată la finele perioadei analizate va activa casa subconștientului și nativii se vor interioriza, vor evita socializarea și vor fi întorși către trecut, chiar către persoane cu care au avut o relație înainte. La modul general, starea de spirit nu va fi una favorabilă pentru a lupta să-și păstreze povestea de iubire.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter