Zodii care au ghinion în dragoste în 2019

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 05 iunie 2020, 13:08
Cu toate că anul 2019 se anunță un an mult mai bun decât cel precedent, vor exista și câteva tranzite mai puțin plăcute care le vor da bătăi de cap și suferințe amoroase unor nativi.

Anul 2019 este amprentat de cinci eclipse, trei eclipse de Soare și două eclipse de Lună, iar impactul acestora asupra tuturor zodiilor va fi unul foarte puternic. Eclipsele, la modul general, vin cu răsturnări de situație dramatice, iar acolo unde se formează pe casa sentimentală, acestea pot aduce despărțiri și rupturi bruște între parteneri. Pe de altă parte, Saturn, planeta Învățător sau Marele Malefic al zodiacului, se va afla întreg anul în zodia Capricorn, zodie pe care de altfel o și guvernează și o vizitează după o perioadă de 28 de ani. Acest tranzit va influența câteva zodii în sectorul sentimental, prin urmare acești nativi vor avea lecții dure și impactante de învățat. Nu o să facem abstracție nici de Uranus, planeta marilor transformări, care timp de 7 ani se află în tranzit prin Taur și care va aduce schimbări remarcabile pentru zodiile cărora le tranzitează sectorul relațional.

Taur

Prima zodie care va avea de făcut schimbări remarcabile la capitolul sentimental este zodia Taur. Chiar dacă aceste schimbări nu vor fi neapărat cu impact negativ, nativii Taur sunt caracterizați de statornicie și stabilitate, prin urmare, orice modificare de plan, de program, de viziune, le va aduce acestor nativi frustrări și dezechilibre. Pentru o serie de nativi născuți în zodia Taur, anul 2019 va definitiva o decizie în plan sentimental. Acest aspect înseamnă că cei care au decis încă din 2018 să încheie o relație, mai mult ca sigur în primăvară o vor face fără să aibă cele mai mici remușcări. Cu toate astea, la modul general, pentru Tauri anul 2019 va fi unul mult mai bun decât cel anterior.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul planetei Saturn întocmai în sectorul sentimental. Acest aspect le va aduce lecții dure, karmice, cu impact puternic. Fiind vizat sectorul sentimental, este posibil ca unii nativi să-și învețe lecția și să depășească o situație de criză în cuplu, în timp ce alții să pună punct relației. Dacă acest tranzit va dura tot anul, nativii Fecioară vor fi afectați din punct de vedere sentimental începând cu luna aprilie și până în septembrie, atâta timp cât Saturn va retrograda.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi afectați de tranzitul planetei Uranus, planeta marilor schimbări, întocmai în sectorul căsătoriei. Acest tranzit va aduce răsturnări de situație cu impact pe termen lung în viața amoroasă a nativilor, iar aspectul poate aduce o despărțire, un divorț furtunos. Chiar și cei care nu sunt căsătoriți pot simți dintr-o dată nevoia de libertate și pot lua decizia de a se separa de partenerul de viață. Pentru nativii Scorpion care sunt singuri, aspectul poate aduce dorința de a avea relații libere și fără obligații, însă care nu vor reuși să-i împlinească emoțional pe nativi.

Sursă foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter