Venus intră în Taur. Cum stau zodiile cu dragostea în luna martie 2020

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 06 martie 2020, 12:15
Venus intră în zodia Taur pe data de 5 martie 2020 și va tranzita acest semn zodiacal până pe data de 3 aprilie 2020, amprentând cum nu se poate mai frumos toate zodiile.

Venus este planeta iubirii, a armoniei și a frumuseții și este guvernatoarea zodiilor Taur și Balanță, prin urmare, atunci când pășește în semnul Taurului se află în domiciliu, se află la ea acasă, iar energia pe care o răsfrânge asupra tuturor este una benefică. Primul impact pozitiv al lui Venus în Taur este asupra sectorului sentimental, iar apoi asupra sectorului financiar, având în vedere că Venus este considerată și Micul Benefic al astrologiei și planeta banilor.

În această perioadă în care Venus se află în Taur vom reuși să ne îmbunătățim considerabil relația cu cei din jur, vom reuși să reașternem armonia în cuplu și să ne consolidăm poveștile de iubire. De asemenea, cei singuri au șanse mari să-și întâlnească jumătatea și să înceapă o nouă relație.

Venus, în tranzitul său prin Taur, face câteva aspecte remarcabile cu planetele mari din astrologie, aspecte impactante care trebuie amintite. Astfel, întocmai de 8 Martie, de Ziua Femeii, s-ar putea ca mulți nativi să fie luați prin surprindere de o situație sentimentală, care are legătură cu partenerul de viață, cu relația în sine. Venus va face o conjuncție cu Uranus, planeta marilor schimbări, aflată, de asemenea, în Taur și… aduce surprize neașteptate și răsturnări de situație în dragoste, însă dacă acestea vor fi plăcute sau neplăcute nu putem afirma, dat fiind că Uranus în astrologie este surpriza în sine.

Pe data de 23 martie 2020 Venus va face un aspect plăcut cu Neptun, planeta viselor, aflată în zodia Pești. Ei bine, în preajma acestei zile s-ar putea să ne lăsăm duși de val, să ne îndrăgostim la prima vedere. Va fi o perioadă în care tendința va fi de a ne idealiza partenerul, de a visa cu ochii deschiși la marea dragoste. De asemenea, creativitatea, romantismul și sensibilitatea vor fi la cote înalte.

Pe data de 28 martie 2020, Venus din Taur va face un aspect benefic cu Jupiter, planeta expansiunii și a progresului, aflată în zodia Capricorn, mai exact va fi vorba de un trigon, cel mai favorabil aspect din astrologie. Ei bine, atunci când Micul Benefic și Marele Benefic își dau mâna, rezultatele nu pot decât să fie minunate. În preajma acestei zile norocul, șansa și reușita în dragoste și carieră vor fi aproape garantate. Cei singuri își pot întâlni partenerul, pot apărea cereri în căsătorie în cuplurile de lungă durată, împăcări și foarte mult entuziasm în dragoste, optimism și pozitivism în relațiile cu cei din jur. Pentru mulți nativi, această perioadă poate reprezenta o lansare profesională.

Totodată, la doar o zi distanță, Venus va face același aspect benefic cu Pluton, planeta transformărilor interioare, de asemenea aflată în Capricorn, iar acest aspect va intensifica puternic latura sexuală, va reaprinde pasiunea în cuplu și va da naștere unor experiențe intime de neuitat. Tentațiile vor fi mari, erotismul va fi dus la extrem, iar trăirile afective vor fi puternice.

Atenție la cei care încep relații în acest weekend! Poate fi vorba de o poveste de iubire intensă, posibil de scurtă durată, care se aprinde asemenea unui foc de paie și este transformatoare la nivel interior, emoțional și afectiv.

Zodii care au noroc în dragoste în martie 2020

Iată cum sunt zodiile sprijinite și favorizate în dragoste de tranzitul lui Venus prin Taur!

Berbec

Venus este planeta care le guvernează relațiile, iar în tranzitul său prin zodia Taur va aduce multă stabilitate în cuplu, multă armonie în poveștile de iubire și nu este exclus ca unii nativi să-și consolideze relația printr-o afacere comună cu partenerul de viață. Oricum, relațiile pe care le vor lega nativii în martie 2020 vor fi extrem de profitabile pentru ei, atât financiar, cât și profesional.

Taur

Dat fiind faptul că Venus le este guvernatoare și le tranzitează semnul este lesne de înțeles că nativii vor reuși să-și reechilibreze și rearmonizeze relația de cuplu, dar mai ales vor reuși să o consolideze. Cei care sunt singuri au șanse mari să-și întâlnească partenerul, în special către finele lunii, iar contextul prielnic va fi locul de muncă, într-o călătorie, la un seminar, curs. Poate fi vorba inclusiv despre o persoană de altă naționalitate. Nativii sunt sfătuiți să nu se lase duși de val și să se protejeze dacă au experiențe sexuale de tipul aventurilor.

Gemeni

Venus este planeta care le guvernează casa iubirii, iar în tranzitul său prin Taur s-ar putea ca acestor nativi să le aducă în prezent o fostă relație, un fost partener. Oricum, mulți nativi Gemeni vor fi cuprinși de nostalgia unor foste iubiri și se vor gândi intens la reluarea unei povești din trecut. Totodată, acest context le este prielnic pentru a se vindeca de o fostă iubire sau pentru a-și vindeca niște frici, temeri legate de iubire, de începerea unei noi relații. Cei singuri se pot lansa în aventuri sentimentale și nu este exclus ca la finele lunii să fie vorba de o pasiune pe care o dezvoltă pentru cineva, de o aventură extraconjugală chiar, dar care va avea șanse de a deveni stabilă pe viitor. Prin intermediul unui hobby comun pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul prietenilor, activând totodată și axa relațională. Nativii singuri pot cunoaște un posibil partener de cuplu prin intermediul unei persoane din anturaj, cu ajutorul unei rude sau la evenimente sociale, reuniuni de familie. Contextul se conturează cu precădere la finele lunii.

Leu

Venus va activa sectorul carierei și nu este exclus ca nativii Leu să-și întâlnească partenerul într-un context profesional, legat de locul de muncă sau… poate în sala de așteptare la medic, având în vedere aspectul benefic pe care planeta iubirii îl face cu Jupiter, medicul din astrologie, întocmai aflat pe casa sănătății. Cei care profesează în domeniul academic au șanse mari de a se îndrăgosti pe durata unui curs, la un seminar.

Fecioară

Venus în tranzit prin Taur le poate aduce celor născuți în zodia Fecioară o poveste de dragoste cu un partener cunoscut la drum, într-o călătorie, în timpul unui curs, seminar. Poate fi vorba și de un partener de altă naționalitate, având în vedere că Venus va face un aspect favorabil cu Jupiter, Marele Benefic, aflat întocmai pe casa iubirii.

Balanță

Venus, guvernatoarea lor, este și planeta care le guvernează sectorul sexualității, iar pentru mulți nativi din zodia Balanță acest tranzit poate încinge atmosfera în cuplu, poate reaprinde flacăra pasiunii. Cei singuri sunt stimulați de aventuri sexuale și nu este exclus ca partenerii să-i întâlnească prin intermediul internetului, mai ales că și Mercur, planeta care le guvernează sectorul iubirii, iese din retrogradare pe data de 10 martie.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au mari șanse să-și întâlnească marea dragoste în martie având în vedere că Venus le guvernează sectorul relațiilor și întreaga lună îl va activa. Nativii care sunt parte a unui cuplu își vor consolida povestea de iubire și nu este exclus să facă cereri în căsătorie sau să fie ceruți în căsătorie. Pe de altă parte, foste iubiri se pot întoarce în viața nativilor, mai ales la finele lunii, însă contextul vorbește despre vindecarea unor traume sentimentale din trecut și nu despre reluarea unor povești de iubire.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se pot îndrăgosti la locul de muncă în această lună sau chiar pot cunoaște o persoană prin intermediul unui prieten sau printr-un anturaj profesional. Venus le guvernează sectorul prietenilor, iar acum se află în tranzit întocmai prin casa muncii și a sănătății, deci șansele sunt mari pentru cei singuri. La finele lunii, Jupiter, planeta lor guvernatoare, va face un aspect foarte bun cu Venus, planeta iubirii, iar acest aspect îi va ajuta mult pe nativii care sunt în relații deja pentru a-și consolida legătura și pentru a aduce mai multă stabilitate și siguranță în cuplu.

Capricorn

Venus este planeta care le guvernează iubirea, iar acest tranzit le va activa întocmai sectorul sentimental și poate aduce noi povești de iubire pentru nativii singuri. Cheful de aventură, de distracție, de socializare va fi la cote înalte întreaga lună martie. Pe de altă parte, multe relații care se află la început vor fi acum consolidate și vor avea șansa de a se transforma în legături de durată, stabile și rezistente.

Vărsător

Venus le va aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia de a a-și îmbunătăți relația cu membrii familiei, ocazia de a-și consolida ideea de cămin, ocazia de a se vindeca de trecut, de traumele din copilărie. Punctăm că nativii vor reuși să-și lămurească multe confuzii sentimentale și să-și îmbunătățească comunicarea cu persoana iubită abia după data de 10 martie, când Mercur, planeta care le guvernează sectorul dragostei și al sexului, va ieși din retrogradare.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au șansa de a cunoaște pe cineva prin intermediul internetului sau într-o călătorie, deplasare, însă mai degrabă se va rezuma totul la o aventură, cel puțin la început. Mercur este planeta care le guvernează sectorul relațiilor, iar șansele cresc după 10 martie, atunci când iese din retrogradare. La finele lunii pot întâlni un posibil partener într-un context social, la o petrecere sau un prieten le poate face cunoștință. Nativii trebuie să știe că există posibilitatea ca la sfârșit de lună o relație de prietenie să se transforme într-o poveste de dragoste.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter