Trei zodii care au ghinion în dragoste în luna octombrie

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 09 octombrie 2018, 14:04
Luna octombrie vine cu tranzite astrologice interesante și de amploare pentru toate zodiile, dar trei dintre acestea vor fi afectate în mod direct în plan sentimental.

Luna octombrie 2018 este amprentată de retrogradarea planetei Venus, care este întocmai planeta iubirii, și care atunci când traversează casa iubirii, a mariajului sau a relațiilor într-o zodie poate aduce despărțiri bruște, dramatice și definitive. Planeta Venus va retrograda în zodia Scorpion, zodie caracterizată de pasiune, răzbunare și chiar violență, iar aspectul va dura până în ultima zi a lunii octombrie. Iată care sunt cele trei zodii care au cele mai mari șanse de a se despărți în luna octombrie 2018!

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor fi mult încercați în plan sentimental în această lună, deoarece Venus, întocmai planeta guvernatoare a nativilor Taur, retrogradează întocmai pe casa parteneriatelor și a relațiilor (guvernată de Scorpion). În plus, Luna Plină, eveniment astrologic care încheie o etapă de viață, se va forma întocmai în semnul lor. Cei mai expuși la despărțire și chiar la divorț vor fi nativii care au încercat luni de zile să-și consolideze relația și să îmbunătățească relația cu partenerul de viață și nu au reușit. Va fi nevoie de mult calm, multă voință și diplomație pentru a face față cu bine provocărilor aduse de retrogradarea lui Venus.

Rac

Nativii Rac vor fi afectați de retrogradarea planetei Venus întocmai pe casa iubirii, semn că va urma o perioadă de reevaluări și revizuiri în plan amoros. Acele relații care nu au funcționat până acum se pot încheia, nativii fiind obosiți să mai lupte. Cei mai predispuși la despărțiri sunt acei nativi din zodia Rac care au o relație cu o persoană din grupul de prieteni, dar și cei care nu au fost susținuți de familie în relația de dragoste. De exemplu, cazurile în care părinții nu au acceptat un partener al nativilor Rac.

Citește și – Chiron, Vindecătorul zodiacului, își revine în mers direct. Iată cum va influența toate zodiile!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter