Top 3 zodii care se despart în luna septembrie 2018

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 05 septembrie 2018, 11:59
Cu toate că, la modul general, luna septembrie este o lună cu aspecte pozitive și favorabile, există câteva semne zodiacale care vor avea mult de furcă la capitolul sentimental și vor trebui să lupte aprig dacă-și doresc să-și păstreze relația de cuplu.

Marte, planeta acțiunii și a războiului, intră în Vărsător. Fiind vorba de o planetă a conflictelor, în sectoarele pe care aceasta le tranzitează va aduce certuri, scandaluri și, în funcție de contextul astrologic personal, chiar despărțiri. Totodată, aspectele de Luna Nouă și Lună Plină pot aduce încheierea unei etape, schimbări de direcție, dar și noi începuturi, iar unele semne zodiacale vor fi impactate întocmai în sectorul sentimental. iată care sunt cele 3 zodii predispuse la despărțire în luna septembrie 2018!

Leu

Cu Marte în tranzit pe casa parteneriatelor, personale sau profesionale, nativii Leu ar putea avea parte de conflicte în relația de cuplu și mai puțin la locul de muncă, unde sunt susținuți de Saturn. Prin urmare, dacă nu vor folosi în mod corespunzător energia planetei Marte și dacă vor face în continuare abstracție de dorințele și nevoile partenerului, ba mai mult vor aprinde conflicte mai vechi, cei născuți în zodia Leu ar putea rămâne singuri.

Balanță

Cu Marte în tranzit pe casa iubirii, dar și a aventurii, nu putem spera într-o reconciliere în relația de cuplu. Nu este exclus ca nativii, în special cei căsătoriți, să fie deja obosiți de lecțiile date de Saturn pe zona familiei și a locuinței și să-și dorească ceva nou, o eliberare, prin urmare să înceapă să flirteze și să se arunce cu capul înainte într-o aventură. În acest context se va forma Lună Plină întocmai în sectorul mariajului și aspectul cere încheierea unei etape în relația de cuplu și culegerea roadelor, ceea ce poate însemna întocmai o despărțire. Atenție mare la cum administrați conflictele în cuplu! Punctăm că în cuplurile trainice, unde armonia a fost mereu stâlpul de bază, Luna Plină poate aduce și o cerere în căsătorie.

Citește și – Uranus, planeta marilor schimbări, intră în retrogradare până în martie 2019

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter