Marte, planeta acțiunii, intră în Pești. Iată cum va influența toate zodiile

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Sâmbătă, 24 noiembrie 2018, 16:32
Marte, planeta acțiunii și a războiului, va intra pe data de 16 noiembrie 2018 în zodia Pești și va traversa acest semn zodiacal până la începutul anului următor.

Marte în Pești aduce situații contradictorii, acțiuni bazate mai mult pe credință, pe simțăminte, pe dorință și mai puțin pe rațiune. Însă, pe de altă parte, Marte în Pești aduce o creativitate nelimitată și stimulează talentele ascunse. Marte este planeta acțiunii și a războiului, dar și a pasiunii, prin urmare, în sectorul unde aceasta va influența fiecare zodie în parte, putem vorbi de impulsivitate, chiar agresivitate. Iată cum va influența fiecrea zodie în parte trazitul lui Marte prin semnul Pești!

Berbec

Marte în Pești va traversa casa subconștientului, iar cei născuți în zodia Berbec vor trece printr-o perioadă de introspecție, de meditație. În tot acest timp nativii se vor interioriza și vor evita socializarea cu cei din jur. Atenție! Vor reveni în mod brutal și agresiv situații, amintiri din trecut de natură să-i bulverseze.

Taur

Marte în Pești va traversa casa prietenilor, iar cei născuți în zodia Taur s-ar putea să intre în conflicte cu cei apropiați sau, din contră, să socializeze mai mult, să petreacă mai mult timp cu cei din anturaj. Nu este exclus să-și lărgească cercul de prieteni și chiar să demareze proiecte comune cu aceștia.

Gemeni

Marte în Pești va traversa sectorul profesional, iar cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să evite conflictele cu superiorii, dar și cu colegii de muncă, deoarece repercusiunile pot fi neplăcute. Energia lui Marte ar putea fi folosită în scop constructiv și astfel nativii să încerce să iasă în evidență prin îndeplinirea cât mai responsabilă a sarcinilor.

Rac

Marte în Pești le va aduce celor născuți în zodia Rac dorința de a relua sau niște studii sau de a se înscrie la niște cursuri de pregătire profesională. O serie de nativi își vor organiza o călătorie, o vacanță și nu este exclus ca în această perioadă să aibă parte de o serie de evenimente cu impact asupra principiilor de viață și valorilor morale.

Leu

Marte în Pești va traversa casa finanțelor, iar cei născuți în zodia Leu își vor da tot interesul pentru a-și îmbunătăți veniturile. Nu este exclus să fie vorba de bani primiți sub formă de cadou. De asemenea, o serie de avantaje materiale vor veni către nativi și cei care se luptă pentru o moștenire, își pot câștiga partea.

Fecioară

Marte în Pești va traversa casa partenerială, iar cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să aibă parte de conflicte cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri, prin urmare li se cere să fie mai atenți la dialog. O serie de nativi pot prinde curaj și pot da naștere unor colaborări de viitor.

Balanță

Marte în Pești va traversa casa muncii și a sănătății, iar cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să nu se suprasolicite la locul de muncă și în niciun caz să nu intre în discuții contradictorii cu șefii sau colegii. Pe de altă parte, este momentul să se preocupe mai mult de sănătate, să meargă la analize și să înceapă un tratament.

Scorpion

Marte în Pești va traversa casa iubirii, iar cei născuți în zodia Scorpion se vor preocupa mai mult de partener, însă nu este exclus să apară conflicte și neînțelegeri sâcâitoare care să le strice buna dispoziție nativilor în următoarea perioadă. Relația cu copiii ar trebui să fie la limite, așa că nu este recomandat să se forțeze nota. Marte în Pești poate aduce și un interes deosebit pentru artă și zona creativă a nativilor Scorpion.

Săgetător

Marte în Pești va traversa și va dinamiza sectorul familiei și al locuinței, iar cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să evite conflictele cu rudele deoarece vor fi mult favorizați astral să intre în discuții contradictorii. Pe de altă parte, preocupările pentru casă se vor manifesta mai mult decât de obicei, iarnativii vor avea ocazia să se impună într-o vânzare/cumpărare de locuință. De asemenea, nu este exclus să se mute sau să-și renoveze casa.

Capricorn

Marte în Pești va traversa casa comunicării și a informării, iar cei născuți în zodia Capricorn se vor orienta către studiu, către învățare și își vor dori să acumuleze cât mai multe cunoștințe. Activitățile intelectuale vor prima, iar nativii pot pleca în scurte deplasări pentru a-și urmări interesele. Se cere mai multă atenție la capitolul comunicare, unde Capricornii pot deveni ușor agresivi.

Vărsător

Marte în Pești va traversa casa banilor obținuți din muncă proprie, iar cei născuți în zodia Vărsător se vor agita să-și îmbunătățească veniturile. O serie de nativi își pot lua încă un loc de muncă, în timp ce alții acceptă sarcini și proiecte suplimentare care vor fi remunerate satisfăcător.

Pești

Marte va traversa întocmai zodia Pești, mai exact casa personalității, cu impact asupra axei relaționale. Acest aspect le va aduce nativilor energie, determinare și voință pentru a-și finaliza sarcinile și proiectele avute, iar pe de altă parte îi poate face destul de războinici în relația cu persoana iubită sau cu partenerii de afaceri. Nativii își pot asculta mai mult instinctele, pornirile pasionale și mai puțin rațiunea, aspect care nu este neapărat negativ.

Citește și – Evenimentul astrologic al anului 2018: Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră în semnul Săgetător

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter