Super Lună Plină în semnul Fecioară. Cum va influența fiecare zodie în parte

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 10 martie 2020, 11:29
În seara de 9 martie 2020 se va forma Lună Plină în zodia Fecioarei, fenomen care va creea un adevărat spectacol pe cer, având în vedere că Luna este foarte aproape de Pământ, motiv pentru care mai este numită și Super Lună.

Luna Plină este un moment în care proiectele noastre ajung la maturitate, este un moment în care culegem roadele a ceea ce am semănat și astfel încheiem o etapă și mergem mai departe. Dat fiind faptul că acaestă Lună Plină se petrece în zodia Fecioară, la modul general, va fi vorba de încheierea unei etape ce ține de muncă, de modul în care ne desfășurăm sarcinile zilnice, de modul în care ne raportăm la locul de muncă și la colegi. De asemenea, este un moment bun pentru a ne schimba stilul de viață, pentru a ne schimba atitudinea pe care o avem față de sănătate, față de modul în care ne raportăm la o boală, afecțiune.

Luna Plină în Fecioară este cel mai bun moment pentru a face curățenie în viața noastră, iar acest aspect înseamnă să ne eliberăm de gândurile nocive, să ne desprindem de persoanele toxice din jurul nostru, de situațiile care nu ne lasă să înaintăm, inclusiv să facem curățenie în casă, în locuință și să aruncăm acele obiecte și lucruri care nu ne mai reprezintă.

Luna Plină se petrece cu Soarele aflat în zodia Pești și ne cere, la modul general, să reechilibrăm munca în folosul altora cu munca în folosul nostru, ne cere să ne pese în egală măsură de noi și de ceilalalți și ne cere să iertăm. Este un moment în care putem depăși trecutul, putem vindeca o serie de frici, temeri, obsesii, prin iertare și reîntoarcerea la credință.

Iată care sunt sectorele din viața fiecărei zodii unde se vor produce schimbări în următoarele două săptămâni, schimbări care vor avea impact pe o durată de șase luni, până la următorul fenomen de Lună Nouă în zodia Fecioarei. Persoanele care-și cunosc ascendentul sunt sfătuite să citească și previziunile aferente zodiei de ascendent!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să încheie o etapă ce ține de muncă și sănătate. Nativii fie își schimbă jobul, fie își schimbă stilul de viață, fie modul în care se raportează la sarcini și responsabilități. Relația cu colegii de muncă și modul în care se raportează la o problemă de sănătate pot suferi reevaluări.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de încheierea unei etape sentimentale. În unele cazuri poate fi vorba despre o relație, în timp ce în alte cazuri poate fi vorba despre niște sentimente care ajung la maturitate, care se schimbă. Relația cu copiii va avea parte de noi reglementări, noi reguli. Totodată, mulți nativi vor renunța la o pasiune, la un hobby sau se vor îndrepta mai mult către zona de relaxare și distracție. Aventurile și relațiile extraconjugale se pot încheia acum.

Gemeni

Gemenii vor încheia o etapă care vizează familia și spațiul de locuit. Nativii s-ar putea să ajungă la un consens cu cei dragi în privința unui bun de patrimoniu, unei sume de bani. Este momentul să se împace cu părinții, cu soțul/soția, să-și ceară iertare dacă este nevoie pentru trecut, astfel încât să nu mai rămână ancorați în ceea ce a fost, să accepte decizii luate și acțiuni întreprinse. De asemenea, anumite situații din copilărie, traume pot fi depășite acum. Nu este exclus ca unii nativi să-și schimbe domiciliul în perioada următoare.

Rac

Nativii din zodia Rac au ocazia să atingă maturitatea în comunicare și acest aspect îi va ajuta să se înalțe spiritual. Este un moment bun să încheie un curs și să obțină o diplomă, să culeagă roadele unei deplasări, negocieri, unui interviu, discurs, examen.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor culege roadele financiare ale unui proiect. Posibil ca nativii să încheie o acțiune și să fie remunerați sau să facă ordine în proiectele pe care le au și să aleagă să meargă mai departe doar cu cele care-i motivează financiar. O negociere salarială poate ajunge la finalitate acum.

Fecioară

Luna Plină se formează întocmai în semnul lor și le aduce acestor nativi ocazia de a culege roadele unei situații care vizează viața personală, profesională, dar și relațiile cu cei din jur. Ceva va ajunge la maturitate și se va încheia. Este momentul să facă cu adevărat curățenie în viața lor și în planurile de viitor cu care doresc să meargă mai departe.

Citește și Venus intră în Taur. Cum stau zodiile cu dragostea în luna martie 2020

Balanță

Balanțele vor avea ocazia majoră de a se vindeca de trecut și ar trebui să profite din plin de această Lună Plină din Fecioară. Nativii pot ierta pe cei care le-au greșit, pot vindeca o traumă, pot dizolva o frică, pot depăși o fostă poveste de dragoste. În plus, este momentul să schimbe ceva în modul în care se raportează la o problemă de sănătate. Nativii ar putea să se întoarcă mai mult către spiritualitate și să se ajute și de tratamente naturiste dacă se luptă cu anumite afecțiuni.

Scorpion

Pentru cei născuți în zodia Scorpion, Luna Plină din Fecioară va aduce maturizarea unei relații de prietenie, dar și a unei relații de iubire. Se pot încheia acele legături care nu au fost funcționale, iar nativii își pot reface lista cu planurile și proiectele de viitor pe care le au.

Săgetător

Nativii Săgetător au ocazia să încheie o situație care vizează cariera. Posibil ca nativii să-și schimbe în următoarea perioadă inclusiv direcția profesională, domeniul de activitate. Unele obiective ajung la maturitate și se culeg roadele demersurilor întreprinse.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn reușesc să-și schimbe o serie de principii și filozofii de viață, reușesc să se maturizeze în gândire, în credințe. Nativii pot încheia o situație care vizează o călătorie sau străinătatea, o persoană sau o instituție de dincolo de granițele țării. De asemenea, este posibil să finalizeze un curs și să obțină o diplomă.

Vărsător

Este momentul să se încheie o situație financiară care vizează banii și bunurile materiale deținute la comun cu ceilalți, inclusiv cu partenerul de viață. Nativii pot obține foloasele dintr-un partaj, pot intra în posesia unei moșteniri, pot încheia un credit, pot culege roadele unui proces, litigiu.

Pești

Luna Plină din zodia Fecioară va aduce maturizarea unei relații de iubire sau a unei relații profesionale, a unui parteneriat, colaborare. Este momentul ca cei născuți în zodia Pești să culeagă roadele și să încheie un astfel de capitol.

Citește și Venus intră în Taur. Cum stau zodiile cu dragostea în luna martie 2020

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter