Lucruri mai puțin știute despre zodii

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Vineri, 20 septembrie 2019, 11:43
Crezi, probabil, că ai aflat totul despre zodia ta, dar sunt lucruri pe care nu ți le spune nimeni.

Berbec

Tu vrei să pari o persoană rațională și ai tendința de a-ți stăpâni emoțiile. Nu spui mereu ce te deranjează, dar când ești în preajma apropiaților, ajungi să transformi o ceartă minoră într-un adevărat război. Știi să te bucuri de fiecare clipă și întâmpini cu entuziasmul unui copil lucrurile noi din viața ta.

Taur

Oamenii apropiați ție se simt bine în preajma ta, pentru că îi copleșești cu dragoste. Ce nu știu ei este că la primul obstacol, vei dori să dai bir cu fugiții. Nu știi să privești lucrurile la rece, iar un lucru minor va deveni pentru tine sfârșitul lumii.

Gemeni

Tu vorbești deschis despre ce simți și spui, în general, ce gândești, oricare ar fi prețul pe care ar trebui să îl plătești pentru asta. Nu ții pe lângă tine decât oameni pe care îi placi și nu uiți niciodată să le amintești asta. Ai, însă, un mic defect: te porți ca și cum le-ai ști pe toate, iar ceilalți ajung să te creadă, deși în majoritatea timpului nu prea ai habar despre ce vorbești.

Rac

Ești ca un cățeluș loial și i-ai urma oriunde pe oamenii pe care îi iubești. Deși nu arăți asta, tânjești după afecțiunea persoanelor dragi ție și te doare orice gest de indiferență. Ești nesigură pe loialitatea celorlalți și ai constant nevoie de asigurări.

Leu

Toată lumea vede doar aroganță, atunci când se uită la tine, dar adevărul este că ai o energie pozitivă extraordinară. Problema este că îți place să te victimizezi și în ciuda faptului că vrei să pari sigură pe tine, orice gest mic ți se pare o tragedie. Dacă lucrurile nu ies exact așa cum vrei tu, ai impresia că toată lumea a cosnpirat împotriva ta. Este greu să fii în capul tău!

Fecioară

Oamenilor le place să fie în jurul tău, pentru că întotdeauna vezi o situație din mai multe puncte de vedere și ai argumente pentru fiecare. Deși această calitate îți îngreunează ție puterea de decizie, ceilalți găsesc întotdeauna răspunsul pe care îl caută la tine. Ești o persoană de treabă, atunci când nu ai o mică problemă, care îți dă toată lumea peste cap. Nu am vrea să fim în preajma ta, când nu îți răspunde cineva la telefon!

Balanță

Tu apreciezi oamenii și ai face orice pentru ca ei să se simtă confortabil. Din păcate, nu ești o prietenă foarte bună, pentru că le spui întotdeauna ce vor să audă. Nu o faci cu rea intenție, dar trebuie să înțelegi că adevărul, oricât ar fi de dureros, este mai presus de toate.

Scorpion

Toată lumea te vede ca pe o răzbunătoare, dar adevărul este că afișezi această atitudine pentru a nu fi rănită. Ții foarte mult la oamenii din jurul tău și ai face orice pentru ei. Ești o persoană intensă și ai obiceiul de a face ca deciziile mici să pară extrem de importante.

Săgetător

Ești o persoană optimistă și ești plină de speranță de câte ori te gândești la o situație. Pari o fire relaxată și nepăsătoare, însă adevărul este că ești o perfecționistă și îți place să controlezi totul.

Capricorn

Tu ai o fire caldă și îi faci pe ceilalți să se simtă confortabil în preajma ta. Deși pari calmă, îți ieși din minți de fiecare dată când nu ai un plan sau nu poți controla o situație.

Vărsător

Ești mereu gata să sari în ajutorul celorlalți și renunți cu plăcere la planurile tale. Nu cedezi la fel de ușor când vine vorba de părerile tale. Ceilalți cred că ești doar încăpățânată, dar adevărul este că te crezi cea mai deșteaptă persoană pe care o cunoști și nu există nicio metodă care să te convingă că nu ai dreptate.

Pești

Tu ești o persoană vulnerabilă și foarte delicată! Nu îți dorești, dar reușești să îi scoți din sărite pe cei din jurul tău, pentru că te miști foarte încet. Dacă ceilalți au tendința să creadă că ești leneșă, adevărul este că ești perfecționistă și doar vrei să te asiguri că faci lucrurile foarte bine.

Sursa foto: thinkstockphotos.com.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter