Horoscop vestimentar 2021. Taurii își reinventează stilul fără să mai țină cont de părerile celorlalți

De Unica.ro, pe

Perioada următoare va fi una dinamică și plină de inspirație pentru toți nativii zodiilor. Aceștia își vor dori mai multă atenție, materializarea ideilor și sprijin din partea celor care le sunt aproape.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Zilele însorite te îmbie să alegi ținute în culori calde. Numai bine, căci acestea sunt pe val din nou. Pe plan profesional, vei încheia mai multe contracte și vei avea mai multe colaborări, de aceea e bine să ții cont  că la negocieri trebuie să apari mereu într-o ținută impecabilă. Nu mulți știu că nativele zodiei Berbec sunt adevărate colecţionare de accesorii și haine elegante.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ești din ce în ce mai atrasă de hainele oversize pentru că îți oferă confortul pe care îl cauți tot mai mult în ultima perioadă. Ținutele de seară care te plasează în centru atenției sunt cele din mătase și dantelă. Nativele zodiei Taur preferă hainele de calitate și, în acest sezon, sunt mai deschise să-și reinventeaze stilul fără să mai țină cont de părerile celor din jur.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cu o personalitate versatilă, gemenii iubesc culorile duale. Albastrul şi galbenul, albul şi negrul, verdele şi roşul sunt combinaţiile de culori care predomină acum în garderobă lor. Eleganța e cuvântul care le definește cel mai bine stilul, așa că evită, mai mult ca oricând, în contextul actual, să se îmbrace banal sau să țină cont de tendințele mult prea uzate.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Au început să îți placă, mai mult ca oricând, hainele multicolore, cu printuri streetstyle, având în vedere că până acum ai fost adepta ținutelor simple și atemporale. În acest sezon, ești mai astrasă de nuanțele de galben și portocaliu, iar seara tinzi să te îmbraci în haine cu patern-uri în culori metalice (argintiu, opal sau aiuriu).

Leu (23 iulie – 22 august)

În această primăvară, ești mai tentată să cumperi haine de designer pentru că se impun prin stilul unic. De asemenea, urmezi, fără doar și poate, sloganul „buy local”, fiind mai hotărâtă să sprijini, în contextul actual, comunitățile designerilor autohtoni. Îți plac bijuteriile interesante, hainele din satin, mătase, cu aplicaţii decorative aurii. Pentru Lei, hainele chiar sunt o modalitate de afirmare.

Citește și:
Lyridele, un spectacol stelar de neratat în aprilie
Zodiacul Chinezesc. Ce zodie ești în funcție de anul nașterii
În ce zodie e relaţia ta?
Care este definiția succesului pentru fiecare zodie în parte

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativele acestei zodii acordă o atenție deosebită detaliilor și arată, mai tot timpul, ca scoase din cutie, chiar şi atunci când poartă ţinute simple. Culoarea preferată a Fecioarelor este, în sezonul acesta, verdele închis pentru că le dă putere și speranță să treacă peste încercările unui an imprevizibil. Nu le plac hainele prea strâmte și urmăresc cu interes tendințele fiecărui sezon.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Îți plac hainele la modă și ești dependentă de tot de mișcă în materie de trend-uri. În această perioadă îți fac mai mult cu ochiul imprimeurile geometrice și accesoriile cu inserții din materiale reciclate sau cele eco-friendly. Adori parfumurile fresh ale căror arome le schimbi zi de zi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativii în Scorpion sunt sexy, indiferent de outfit-ul ales. Așa că reîncepi să porți cu încredere fustele mini sau pantalonii skinny din denim sau piele. Pentru perioada când vei reîncepe munca la birou, plănuiești să te îmbraci cu rochii conice sau pantaloni din stofă care să îți lase glezna la vedere. Pantofii stiletto și cei cu talpă groasă îți dau încredere în tine și te plasează în centrul atenției.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Te reîntorci la lejeritate și ținute casual precum jeans, tricouri, jachete din piele și pantaloni largi. Culorile pe care le cauți mai mult acum sunt albul, violetul și nuanțele de portocaliu. De asemenea, ești mai tentată să adaugi ținutelor tale o accesorizare discretă cu bijuterii cumpărate de la designerii locali.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Abia aștepți să ieși din casă pentru a te etala în noile tale haine comandate online? Perfect! Sneakerșii tăi strălucesc, jacheta în stil bomber și pantalonii largi îți dau un aer cool, așa că te simți perfect în noul tău outfit streetwear, pe care, apropo, ai dat aproape o avere. Sezonul acesta vei renunța la tot ce-i cu sclipici, lasând loc de afirmare texturilor mate atât, la capitolul accesorii, cât și cel al cosmeticelor.

Vărsător (21 ianuarie – 18 Februarie)

Nativele zodiei Vărsător adoră stilul casual şi confortabil. În acest sezon, nu renunţa la trench-urile comode și stylish în culorile bej sau violet. Amestecă stilul elegant cu cel sport şi încalcă toate regulile. Astrele simt dorința ta de afirmare, așa că te vor sprijini cu fiecare ocazi în care îți dorești să ieși din anonimat.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peştii reîncep să iubească mai mult ca oricând adidașii. Așa că n-ar strica să-ți faci ordine în colecție pentru câteva perechi noi cu talpă supradimensionată. Treningurile din materiale moi și confortabile se potrivesc de minune noilor tale perechi de pantofi sport, așa că optează croilei mai largi și hanoracele cu printuri îndrăznețe și mesaje care inspiră.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter