Horoscop: Obiceiuri alimentare în funcţie de zodie. Pe cine paşte anorexia

De Amelia Matei, pe

Nativele din Berbec, Leu sau Săgetător nu au probleme nici cu silueta, nici cu complexele. În schimb cele din Rac, Fecioară sau Capricorn sunt predispuse anorexiei. Vezi ce spune zodia despre riscul tău!
 

Berbec

Mănânci destul de mult, dar pentru că eşti mereu în mişcare, nu se pune problema să te îngraşi, cel puţin în tinereţe. Odată cu înaintarea în vârstă va trebui să faci un efort ca să îţi păstrezi silueta. Mâncatul este pentru tine doar un mod de a supravieţui şi nici nu eşti genul de femeie complexată, care să ţină diete peste diete.
Horoscop: Ce spune ora naşterii despre tine

Taur

Nu te dai în lături de la micile plăceri ale vieţii, iar mâncarea este una din ele. Şi cum eşti destul de leneşă, este posibil ca pe viitor să ai probleme cu greuatatea. Asta dacă nu le ai deja. Din fericire nu prea ai complexe legate de corpul tău, aşa că nu rişti să cazi în plasa dietelor fără sfârşit.

Gemeni

Mâncarea nu este una din plăcerile tale. Mănânci destul de puţin şi probabil că ai o siluetă foarte subţire, iar când treci prin perioade mai agitate slăbeşti şi mai mult. Asta îi poate face pe cei din jur să te creadă că ai o problemă cu mâncarea. De fapt, nici vorbă de aşa ceva.

Rac

Din păcate, nativele din Rac tind să acumuleze kilograme în plus şi trebuie să fie atente la ceea ce mănâncă. În plus sunt şi foarte sensibile şi au obiceiul să mănânce, atât la supărare, cât şi la bucurie. După care, evident, sunt complexate de silueta lor şi recurg la cure de slăbire. Dacă nu sunt atente pot cădea uşor în plasa anorexiei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter