Horoscop: Cât de mult te minte în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 03 februarie 2020, 11:02

Berbecul, Taurul, Leul sunt printre cei mai mari mincinoşi, în timp ce Balanţa şi Scorpionul nu prea obişnuiesc să mintă. Vezi ce spune astrele despre iubitul tău!

Berbec

Berbecul minte oricând cu zâmbetul pe buze. Este bun la minciuni şi se foloseşte de această „calitate” ca să iasă cu bine din conflicte sau pur şi simplu ca să facă impresie bună. Nu eşti singura victimă a minciunilor lui. Minte şi la serviciu, şi în cercul de prieteni, şi în familie. Uneori te şi miri de ce minciuni poate să inventeze doar ca să facă o impresie bună.
Horoscop: Ce îl enervează la tine în funcţie de zodia lui

Taur

Nu este un mare mincinos. În general, minte din lene. Când îi e lene să facă ceva inventează o treabă urgentă pe care nu o poate amâna, astfel încât să scape de gura ta. În rest, nu prea are nevoie să mintă pentru că în relaţiile de cuplu este ca o carte deschisă. Nu îi e ruşine cu ceea ce e, nu prea face lucruri care să te supere şi nici nu vrea să te impresioneze în mod gratuit.

Gemeni

Bărbatul din Gemeni este un mare mincinos. Se pricepe la cuvinte, la comunicare şi ştie să exagereze fără să te prinzi, la fel cum ştie să te mintă în faţă în timp ce se uită în ochii tăi cu cea mai inocentă expresie. Când vede că are succes va continua să te mintă de câte ori are nevoie fără să simtă niciun fel de remuşcare. Trebuie să îl cunoşti foarte, foarte bine ca să-ţi dai seama când minte.

Rac

De obicei minte ca să-şi ascundă propriile slăbiciuni şi cum e o persoană complexată este nevoit să mintă destul de des. Oricum, minciunile lui sunt nevinovate şi le spune doar ca să nu piardă stima şi respectul tău. De multe ori inventează poveşti despre trecutul lui doar ca să te impresioneze, ca să-l crezi „mai bărbat” decât este de fapt.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter