Horoscop 29 iulie 2021. Balanțele devin foarte irascibile

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 28 iulie 2021, 17:40
Horoscop 29 iulie 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta, realizat de astrologul Mădălina Manole. Afla din horoscopul zilnic ce iti rezerva ziua de azi. Previziuni complete pentru toate zodiile si sfaturi ca sa ai o zi mai buna!

Cuprins

Horoscop 29 iulie 2021 Berbec

Marte, planeta acțiunii și guvernatoarea ta, va intra astăzi în zodia Fecioară, pe care o va tranzita până pe 15 septembrie. Urmează o perioadă în care vei lucra cu mai multă plăcere, iar randamentul la locul de muncă va crește. Totuși, fii atent la acțiuni, evită graba și nu te suprasolicita fizic. Este un moment bun să-ți reorganizezi stilul de viață și să-ți reprioritizezi activitățile.

Horoscop 29 iulie 2021 Taur

Marte, planeta acțiunii, va intra astăzi în zodia Fecioară, pe care o va tranzita până pe 15 septembrie. În următoarea perioadă, viața sentimentală va cunoaște dinamism. Te vei dedica flirtului, dacă ești singur, iar în cuplu nu vor lipsi activitățile creative care vor alunga monotonia. Vei analiza pe toate părțile viața ta sentimentală.

Horoscop 29 iulie 2021 Gemeni

Marte, planeta acțiunii, va intra astăzi în zodia Fecioară, pe care o va tranzita până pe 15 septembrie. În următoarea perioadă, preocupările tale se vor orienta către casă și familie. Poți rezolva contexte legate de locuință, poate chiar obținerea unui credit imobiliar. Pe de altă parte, va trebui să depui efort pentru a evita conflictele cu cei dragi.

Horoscop 29 iulie 2021 Rac

Marte, planeta acțiunii, va intra astăzi în zodia Fecioară, pe care o va tranzita până pe 15 septembrie. Energia ta va merge în perioada următoare, în mare parte către activități intelectuale. Comunicarea va fi un punct forte și vei avea susținere dacă dai examene, teste, interviuri. Se cere mai multă atenție la negocieri, la deplasări și la luarea deciziilor.

Horoscop 29 iulie 2021 Leu

Marte, planeta acțiunii, va intra astăzi în zodia Fecioară, pe care o va tranzita până pe 15 septembrie. Pentru tine urmează o perioadă în care atenția se va canaliza către îmbunătățirea veniturilor. Poți iniția noi proiecte sau poți căuta o nouă sursă de venit. Vei lupta să obții stabilitate financiară, însă există și riscul de a cheltui nechibzuit.

Horoscop 29 iulie 2021 Fecioara

Marte, planeta acțiunii, va intra astăzi în zodia ta, pe care o va tranzita până pe 15 septembrie. Pntru tine urmează o perioadă în care te bucuri de multă energie, putere și inițiativă. Vei fi mai activ și mai determinat să-ți îndeplinești scopurile, dând dovadă de răbdare și simț practic.

Horoscop 29 iulie 2021 Balanta

Marte, planeta acțiunii, va intra astăzi în zodia Fecioară, pe care o va tranzita până pe 15 septembrie. Va urma o perioadă în care va trebui să-ți conștientizezi fricile și să le vindeci, să te desprinzi de trecut și să-ți controlezi gândurile negativiste. S-ar putea să fii mai irascibil decât de obicei și să-ți reprimi sentimentele.

Horoscop 29 iulie 2021 Scorpion

Marte, planeta acțiunii și guvernatoarea ta, va intra astăzi în zodia Fecioară, pe care o va tranzita până pe 15 septembrie. Se anunță o perioadă favorabilă noilor proiecte, dar și noilor prietenii. Te poți asocia cu persoane importante și poți lega relații de durată. Vei munci cu spor în echipă pentru atingerea unui obiectiv comun.

Horoscop 29 iulie 2021 Sagetator

Marte, planeta acțiunii, va intra astăzi în zodia Fecioară, pe care o va tranzita până pe 15 septembrie. Acest context astrologic îți va activa sectorul carierei și îți va aduce determinarea necesară pentru atingerea obiectivelor tale. Te preocupă mai mult imaginea, statutul și faci tot ce este necesar pentru a te afirma și a ți se recunoaște meritele.

Horoscop 29 iulie 2021 Capricorn

Marte, planeta acțiunii, va intra astăzi în zodia Fecioară, pe care o va tranzita până pe 15 septembrie. În următoarea perioadă vei fi mai atras de studiu și de dezvoltarea personală sau profesională. Curiozitatea este la cote înalte și asta te poate ajuta să explorezi noi domenii, poate chiar să obții o diplomă, să faci o călătorie.

Horoscop 29 iulie 2021 Varsator

Marte, planeta acțiunii, va intra astăzi în zodia Fecioară, pe care o va tranzita până pe 15 septembrie. Este o perioadă în care poți pune la punct o situație financiară ce vizează un bun material sau un credit. Bugetul comun în cuplu poate fi sursă de tensiuni și se cer reglementări. Nu da și nu lua bani cu împrumut fără să analizezi tot cotextul.

Horoscop 29 iulie 2021 Pesti

Marte, planeta acțiunii, va intra astăzi în zodia Fecioară, pe care o va tranzita până pe 15 septembrie. În această perioadă este activat sectorul relațiilor și Marte îți va aduce teste serioase legate de partenerul de viață sau de persoanele cu care desfășori activități profesionale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter