De ce sunt zodiile singure

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 19 septembrie 2019, 18:14
Astrele ne influențează viața și ne aduc dureri de cap. Pentru că au un cuvânt de spus în formarea personalității noastre, astrele ne aduc și probleme, care ne îndepărtează de oamenii dragi. Vezi de ce sunt singure zodiile.

Berbec

Țipă și intimidează, iar oamenii se simt mereu incomod în preajma berbecului. Firea lui agresivă și exagerat de volubilă îl face uneori intimidant sau enervant.

Taur

Taurul nu iubește pe nimeni așa de profund cum iubește mâncarea. Din această cauză, toți cei dragi îl părăsesc atunci când nu mai suportă veșnica foame și văicărelile despre kilograme în plus.

Gemeni

Pentru că este vorbăreț și îi joacă ochii în cap, nativul din gemeni nu dă impresia de persoană de încredere. Prin urmare, este singur pentru că oamenii nu îl iau în serios.

Rac

Racul este prea izolat, nu îi plac oamenii și, prin urmare, nici oamenii nu îl plac pe rac foarte mult. Deși iubește frenetic, nu apucă să cunoască oameni noi ușor.

Leu

Leul este pretențios și caută mereu pe cineva care să-l iubească mai mult decât se iubește pe sine. Ceea ce este, să fim serioși, aproape de imposibil.

Fecioară

Fecioarele sunt adesea singure pentur că sunt prea timide să facă primul pas. Pentru că le lipsește curajul să spună ce simt și să facă primul pas, rămân singure și dezolate.

Balanţă

Balanțele nu sunt des singure, ci sunt lăsate singure, pentru că ochii lor fug de la un om la altul fără scrupule. Deși sunt relativ fidele și majoritatea nu ar înșela niciodată, balanțele se uită mereu după sexul opus, ca un exercițiu ocular.

Scorpion

Carismatici și misterioși, scorpionii reușesc adesea să intimideze oamenii și asta îi face să fie singuri. Dacă personalitatea lor are nevoie de mult spațiu și lumea îi crede inabordabili, nu prea au cum să demonstreze că sunt prietenoși.

Săgetător

Săgetătorii dau merue impresia că fug din floare în floare și că sunt nestatornici. Din cauza dorului de ducă și al firii aventuroase, oamenii nu îi iau în serios și așa ajung să fie singuri adesea.

Capricorn

Capricornii sunt firi dificile și asta se cam vede pe fața lor. Sunt adesea ursuzi și dau impresia de mari duri, deși, de multe ori, sunt doar un interior moale și roz într-un înveliș tare cu țepi.

Vărsător

Cu aerul lui de om modern, independent și inabordabil, vărsătorul riscă să dea impresia că nu are nevoie de nimeni. Senzația asta de autosuficiență și de ”mă descurc singur bine mersi” îi aduce multă singurătate.

Peşti

Nativii din pești sunt mereu cu gândul în altă parte și se întâmplă des să nu fie atenți la ce se întâmplă în jurul lor. Pentru că râd prea mult și aparent fără rost (numai ei știu la ce se gândeau), enervează oamenii și sunt lăsați singuri, în lumea lor.

Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter