Cum reacționează zodiile când sunt triste

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 17 septembrie 2019, 19:00
Fiecare zodie în parte are reacții specifice în fața fericirii, furiei sau a altor sentimente. Vă propunem în cele ce urmează să aflăm cum se comportă reprezentanții semnelor zodiacale în fața tristeții.

Berbec

Impulsiv, Berbecul este orbit de furie atunci când se enervează, iar când este trist cu greu se poate concentra la ceea ce are de făcut, se răzvrătesc și își pierd entuziasmul chiar și îm fața plăcerilor pe care cândva le adorau.

Taur

Taurii se izolează atunci când sunt triști, pot deveni letargici sau dau iama în desertul ori mâncarea preferate. Cred că toată lumea este împotriva lor și devin, pe deasupra, și irascibili.

Gemeni

Gemenii știu să-și mascheze tristețea foarte bine. De fapt, aceasta devine prioritatea lor numărul 1 imediat cum ceva i-a supărat. Se gândesc la tot felul de scenarii atunci când sunt triști, se închid în ei și tot timpul par că sunt cu mintea în altă parte. Fug cât pot de problema care i-a întristat și încearcă să se disocieze de propriile sentimente.

Rac

Racii sunt sensibili, plângăcioși și au nevoie mare de atenție atunci când sunt triști. Și pot deveni așa din motive chiar minore. Însă acest lucru la ei se manifestă și fizic, prin dureri de stomac, dar și emoțional, prin dorința de izolare.

Leu

Reprezentanții acestui semn zodiacal nu se dau înapoi de la a face paradă cu starea lor de spirit. Când sunt triști, spun tuturor și se comportă ca și cum ar fi în pragul unei crize de depresie. Au nevoie de atenție, de ajutor din partea celorlalți și nu se sfiesc să le ceară.

Fecioara

Atunci când se înstristează, Fecioara devine neatentă, nu mai interacționează în cadrul unei conversații, devine antagonică.

Balanța

Dorința de socializare specifică Balanței este redusă la minimum atunci când este tristă. Devine instabilă și capricioasă dacă ceva o întristează, își pierde speranța în legătură cu îndeplinirea viselor sale, dar reușește să rămână într-o stare de bunădispoziție.

Scorpion

Dacă există vreun motiv pentru care să fie trist, Scorpionul devine ostil, se izolează, și chiar are ieșiri violente. Sentimentele de melancolie se amestecă cu accese de paranoia, iar propriile gânduri ajung chiar să-i sperie.

Săgetător

Sunt letargici și deseori se folosesc de alcool ca să scape de problemele care îi fac să ajungă într-o profundă stare de tristețe. Sunt mult mai serioși și tensionați atunci când sunt triști, devin mai puțin toleranți și ajungă să fie neliniștiți când se gândesc la viitor.

Capricorn

Primul semn care te va face să-ți dai seama că un Capricorn este trist este faptul că îl vei vedea nemotivat, lipsit de orice așteptări, foarte analitic. Devin foarte vigilenți și nu mai sunt impresionați de absolut nimic.

Vărsător

Nu va fi o persoană prea plăcută Vărsătorul dacă este trist. Nu vorbește, se închide în el și se detașează de orice, chiar dacă la suprafață încearcă să lase impresia că sunt fericiți.

Pești

Au gânduri obsesive și în capul lor se întocmește rapid o listă cu absolut toate lucrurile rele prin care au trecut. Devin neliniștiți, izolați și hipersensibili.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter