Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 08 decembrie 2017, 18:54
În funcție de zodia în care te-ai născut ești caracterizată de anumite trăsături, iar aceste aspecte îți influențează comportamentul și deciziile pe care le iei în viață.

Deși nu toate zodiile au înclinație către partea artistică, ne-am propus ca, ținând cont de caracteristicile principale ale fiecărui semn zodiacal, să facem o listă cu titluri de cărți pe care acestea le-ar scrie, dacă ar avea ocazia, despre propria persoană. Cu umorul de riguare, iată ce ar ieși!

Berbec

Berbecii sunt mereu gata de luptă, curajoși și aventuroși și sunt recunoscuți pentru obsesiile amoroase pe care le fac. Iubesc atât de pasional și pătimaș, încât câteodată își sperie partenerul. Dacă ar scrie o carte, atunci aceasta s-ar inspira din Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război și ar avea titlul „Cugetările unui războinic„, iar volumul doi s-ar numi, fără îndoială, „Dicționar de obsesii”.

Taur

Taurii sunt încăpățînați, statornici și posesivi, însă sunt și niște veritabili gurmanzi, aflați mereu la dietă sau frustrați de faptul că nu au ales cura de slăbire potrivită. Astfel, dacă vor scoate o carte vreodată, se va numi „Dieta minune chiar există„, și pentru că vorbesc mult și foarte mult, va fi o carte care se va vinde alături de un supliment intitulat „Rețete sănătoase pentru gurmandul din tine„.

Gemeni

Despre nativii Gemeni se spune ca sunt aproape incapabili să fie fideli și că stăpânesc arta comunicării atât de bine încât manipularea celorlalți le devine o a doua natură. Cartea scrisă de aceștia despre ei înșiși s-ar numi „Arta manipulării. Cum să-i faci pe ceilalți să facă ce vrei tu fără să-și dea seama” și pentru că aceasta nu va fi cumpărată decât de alți nativi Gemeni și de Lei, atunci aceștia vor decide să dea lovitura cu un nou volum: „Amanta înșelată

Citește și Cum îţi dai seama ce zodie e o persoană, fără să o întrebi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter