Ce fel de căsnicie ai în funcţie de zodie

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 06 martie 2020, 11:52
De regulă, toţi avem mai multe "influenţe" astrale, pe lângă zodia de naştere. De aceea, nu e de mirare că sunt căsnicii reuşite între un el-Berbec şi o ea-Capricorn ori între un el-Săgetător şi o ea-Scorpion.

BERBEC

(22.03 – 20.04)

Adesea, siguranţa bărbatului Berbec poate deveni aroganţă. În familie consideră că trebuie să comande, iar dacă nu este ascultat poate deveni agresiv. Femeia munceşte, iar el se uită la televizor! Femeia Berbec însă tinde spre emancipare cu orice preţ: mai întâi faţă de părinţi şi apoi faţă de propriul partener. Nu este o bună femeie de casă (interesele ei ies dintre pereţii domestici), fiind contraindicată pentru bucătărie şi pentru administrarea finanţelor familiale.
Face casă bună cu: Balanţa şi Leul sau orice persoană cu Ascendentul în aceste zodii.

TAUR

(21.04 – 21.05)

Bărbatul Taur nu este nici sofisticat în avansuri şi nici plin de fantezie în practică, dar izbuteşte să-şi mulţumească partenera. Gelos şi posesiv, este un tradiţionalist şi ţine la satisfacerea apetitului senzual, baza echilibrului său. Femeia Taur vrea să aibă o situaţie stabilă. Doreşte mult căsătoria ori o relaţie echivalentă, pentru că astfel speră să-şi creeze o asigurare în privinţa viitorului material şi afectiv. Ea este în general o tradiţională şi tradiţionalistă femeie de casă, căreia îi plac copiii şi familia, talentată la bucătărie şi născută pentru treburile casnice.
Face casă bună cu: Scorpionul şi Fecioara sau orice persoană cu Ascendentul în aceste zodii.

GEMENI

(22.05 – 22.06)

Bărbatul din Gemeni uită datele de naştere, aniversările, festivităţile, dar ştie să fie o companie plăcută şi nu este gelos. Nu păstrează multă vreme ranchiuna, de aceea este întotdeauna gata să revină la buna dispoziţie după o ceartă. Femeia din Gemeni, mai puţin feminină, se îmbracă „sportiv” şi nu dă atenţie modei. Nu are un simţ matern exagerat, însă poate fi cicălitoare. Are în general puţini copii sau deloc. Simpatică şi cu un aspect tineresc, ce implică o doză de imaturitate, este puţin senzuală şi nu o interesează prea mult sexul. Foarte stimulativă pentru creatori, poate fi o soţie excepţională pentru cine doreşte alături o fiinţă inteligentă.
Face casă bună cu: Săgetătorul şi Vărsătorul sau orice persoană cu Ascendentul în aceste zodii.

RAC

(23.06 – 22.07)

Bărbatul Rac este vulnerabil emoţional, fiindcă îşi exprimă cu greutate sentimentele. Spiritul său visător şi copilăresc se adaptează greu la eficienţa şi pragmatismul acestei ere. Atunci când pune bazele unei familii proprii, dobândeşte un echilibru interior care-i permite să aibă o existenţă agreabilă, lipsită de conflictul dintre dorinţă şi realitate. Femeia Rac este o apariţie feminină, maternă, caldă, senzuală, visătoare, melancolică, receptivă, casnică şi comodă. Visează încă din copilărie la iubire, căsătorie şi copii. Oricât de puţin armonioasă ar fi „combinaţia” astrală a unei mame Rac, întotdeauna vibrează acolo o inimă naivă şi romantică.
Face casă bună cu:  Capricornul şi Peştii sau orice persoană cu Ascendentul în aceste zodii.

LEU

(23.07 – 22.08)

Bărbatul caută – şi găseşte – toate satisfacţiile în muncă. Face totul să nu lipsească nimic necesar din căminul său şi îi place să i se spună „tată”, captând atenţia fiilor. Există cazuri de Lei care îşi schimbă partenerele foarte des, preferându-le pe cele elegante, rezistente la critici, dar există şi Lei care se dedică vieţii matrimoniale tradiţionale. Femeia Leu este soţia ideală pentru un bărbat cu funcţii înalte. Îi plac cadourile costisitoare şi florile scumpe, nu suportă mizeria şi privaţiunile. Nu este o femeie casnică şi va refuza întotdeauna să facă munci umile. Pasională, va fi fidelă partenerului potrivit, care nu va trebui niciodată şi sub nici o formă să încerce să o subordoneze.
Face casă bună cu: Vărsătorul şi Săgetătorul sau orice persoană cu Ascendentul în aceste zodii.

Citește și: 5 zodii care ar muta munții din loc pentru tine

FECIOARĂ

(23.08 – 22.09)

Mariajul cu un bărbat Fecioară nu este niciodată uşor, pentru că îi lipseşte pasiunea. Dar există persoane care îi consideră potriviţi, în primul rând pentru fidelitatea pe care o manifestă. Este o fiinţă lipsită de vici: bea puţin, nu vrea să rişte şi este cam avar. Nu este foarte viril, iar hobby-urile se rezumă la grădinărit şi jocurile de cărţi gen bridge. Femeia Fecioară este tot ce îşi poate dori un bărbat în ce priveşte activitatea casnică, dar nu poate satisface aproape pe nimeni ca feminitate. Pudoarea virginală proprie adolescenţei va fi păstrată întreaga viaţă. Fizic, îşi va păstra silueta cu orice preţ şi va ţine diete spartane, dacă va fi nevoie.
Face casă bună cu: Fecioara sau orice persoană cu Ascendentul în această zodie. Uneori, au succes şi cuplurile care implică zodia Peşti.

BALANŢĂ

(23.09 – 22.10)

Bărbatul Balanţă preferă femeile puternice, pe care le consideră de bunăvoie şefi ai familiei, evitând orice conflict ori tensiune. Este împăciuitor prin natura sa, dar fidelitatea nu este punctul lui forte, colecţionând aventuri sentimentale ca activităţi recreative, care însă nu pun în pericol familia. Este cam leneş şi nu poate fi stimulat decât prin activităţi sportive. Femeia Balanţă este frumoasă, bine proporţionată, mai ales dacă are Ascendentul în Balanţă, Leu sau Taur. Stilul ei este caracterizat de graţie şi eleganţă, ceea ce atrage interesul bărbaţilor, dezamăgiţi ulterior de lipsa de substanţă a relaţiei. Va ţine casa în ordine şi din când în când va muta mobila, căutând cel mai frumos aranjament. Dacă este izolată din cauza geloziei partenerului poate deveni adulterină.
Face casă bună cu:  Berbecul şi Vărsătorul sau orice persoană cu Ascendentul în aceste zodii.

SCORPION

(23.10 – 22.11)

Bărbatul Scorpion pretinde să fie ascultat, îşi iubeşte cu pasiune partenera şi cu dăruire totală copiii. Adesea este infidel şi gelos în acelaşi timp. Îşi asumă toate responsabilităţile şi este împotriva deciziilor comune. Femeia Scorpion e plină de pasiune şi energie. Dă dovadă de eficienţă la fel de bine şi ca salariată, şi acasă. Simpatică şi fascinantă, spirituală şi degajată, poate fi cea mai acerbă feministă. Unele au probleme cu starea de maternitate, pe care o refuză inconştient. Au nevoie de parteneri puternici, foarte virili şi inteligenţi.
Face casă bună cu: Taurul sau orice persoană cu Ascendentul în această zodie, mai ales dacă îl are pe Mercur în Gemeni.

SĂGETĂTOR

(23.11 – 21.12)

Bărbatul Săgetător nu este potrivit pentru căsnicie şi tinde către o existenţă aventuroasă, la baza căreia se află întotdeauna călătoriile lungi. Îi plac viaţa mondenă şi activităţile sociale. Monotonia vieţii domestice îl frustrează de plăcerile proprii. Deseori însă îşi schimbă opiniile în funcţie de modă. Femeia Săgetător este o feministă emancipată, capabilă să se sustragă încă din adolescenţă de sub tutela părinţilor. De obicei, nativa va avea un comportament moral, caracterizat de candoare şi dulceaţă. În alte cazuri, ea este degajată, rebelă, un pic masculină, energică, aventuroasă, vrând să şocheze, să atragă cu orice preţ atenţia asupra sa, libertină şi lipsită de sentimente de vinovăţie.
Face casă bună cu: Geamănul şi Leul sau orice persoană cu Ascendentul în aceste zodii.

CAPRICORN

(22.12 – 20.01)

Bărbatul Capricorn e un tradiţionalist care se căsătoreşte din comoditate şi un partener cam egoist. Autoritar şi econom, se gândeşte permanent să organizeze, să ordoneze şi aproape deloc să ajute, să asculte. Femeia Capricorn vrea să capteze admiraţia şi cheltuieşte mulţi bani ca să arate bine. Este o femeie veselă şi strălucitoare în societate atât timp cât nu devine ţinta ironiilor. Îi place să primească musafiri şi este o bună organizatoare de petreceri.
Face casă bună cu: Racul şi Taurul sau orice persoană cu Ascendentul în aceste zodii.

VĂRSĂTOR

(21.01 – 19.02)

Bărbatul Vărsător se comportă cu partenera de viaţă aşa cum se poartă cu orice alt prieten. Această caracteristică poate deveni negativă dacă exprimă incapacitatea sa de a se dărui total unei singure fiinţe. Nu este posesiv şi preferă femeile inteligente celor pasionale. Femeia Vărsător e originală şi sfidează tendinţele modei. Emancipată, nu suportă convenţiile şi îşi susţine cu tărie opiniile şi acţiunile. Nu-i plac bărbaţii geloşi, fiind adepta libertăţii sexuale, chiar în contextul unei vieţi matrimoniale. Nu devine niciodată sclava copiilor săi.
Face casă bună cu: Leul şi Gemenii sau orice persoană cu Ascendentul în aceste zodii.

PEŞTI

(20.02 – 21.03)

Bărbatul din Peşti e adesea un gurmand. De aceea, va aprecia o femeie care ştie să gătească foarte bine. E grijuliu cu familia, afectuos şi exuberant din punct de vedere sexual, dar prea puţin ordonat şi fidel. Unii tind să-i transfere partenerei rolul de cap al familiei. Femeia din Peşti e una din cele mai senzuale native. Fascinantă şi provocatoare, tinde însă să se îngraşe excesiv. Unele sunt dedicate sacrificiului personal şi acceptă cu plăcere rolul de infirmiere pentru cei dragi. Nerealizarea în plan familial, afectiv sau profesional o expune la nevroze.
Face casă bună cu: Fecioara şi Scorpionul sau orice persoană cu Ascendentul în aceste zodii.

Citește și: Cum se comportă zodiile când se îndrăgostesc

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter