(P) SAGA Festival, primul festival de muzică electronică din București

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 27 iulie 2021, 18:58

ALDA (AMF) și Insomniac (EDC), doi dintre liderii mondiali ai festivalurilor electronic dance music, anunță cei mai mari artiști ai lumii pentru prima ediție Saga Music Festival. Primul festival de muzică electronică din București va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie, în Parcul Izvor din București.

După un an atipic, marcat de pandemie, care a ținut o lume întreagă pe loc, iubitorii de muzică EDM și tehno se pot bucura de experiența SAGA Festival la București, cu un line-up complex, care include peste 100 de artiști cunoscuți la cele mai mari festivaluri din lume.

Orașul va prinde viață în septembrie, când fanii muzicii electronice din peste 40 de țări și 6 continente vor petrece un weekend plin de muzică, iubire și unitate. Festivalul este un concept unic, ca rezultat al colaborării între doi dintre cei mai mari organizatori de evenimente din lume. Pentru ALDA și Insomniac, Saga Music Festival reprezintă începutul unui nou capitol pe piața festivalurilor din România.

SAGA Music Festival pregătește o serie de experiențe de neuitat pentru festivalieri și un line-up format din unii dintre cei mai mari artiști din lume.

Line-up-ul include nume sonore, peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai, precum Alan Walker, Carl Cox, Clean Bandit (DJ Set), Deborah De Luca, Don Diablo, Fisher, John Newman, Masked Wolf, Meduza, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W și mulți alții.

Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achiziționate de pe site-ul sagafestival.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter