(P) Vrei să ai un păr lung și bogat? Alege extensiile din păr natural de calitate premium!

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 29 aprilie 2021, 17:28

Un păr bogat și lung atrage atenția și conferă frumusețe și încredere însă nu toate femeile sunt înzestrate cu un păr natural voluminos și des. Din fericire există o soluție eficientă de înfrumusețare a părului, ce îi conferă un aspect natural și spectaculos – alegerea unor extensii păr natural de calitate premium. 

Această opțiune reprezintă o alternativă viabilă și eficientă pentru a-ți crea o podoabă capilară așa cum ai visat. Extensiile sunt utilizate de multă vreme, astăzi numărându-se printre cele mai populare soluții de a conferi un aspect bogat al părului. Tehnicile de prindere au evoluat și se pot adapta la toate tipurile de păr și de scalp. Cele mai aspectuoase extensii sunt de departe extensiile din păr natural, pentru că acestea păstrează neatinse avantajele date de natură.

Află care sunt avantajele extensiilor din păr natural! 

Extensiile din păr natural sunt formate din șuvițe de păr, provenite de la femei cu părul bogat și lung, ce și-l donează pentru comercializare. În această industrie s-a constatat că părul natural are mai multe avantaje față de părul sintetic. Cuticulele firelor de păr natural protejează cortexul, anume partea ce conferă părului rezistență și elasticitate. Părul sintetic, spre deosebire de cel natural este nevoit să fie tratat cu diferite substanțe de protecție, ce îi pot schimba caracteristicile și îl pot face să prezinte un aspect fals. 

Un alt avantaj al utilizării extensiilor de origine naturală este și rezistența în timp a acestora. Acest lucru depinde de tipul de aplicare, de scalp, de coafură, dar în general durata de viață a părului natural este mult mai extinsă față de cel sintetic. Extensiile de păr natural se întrețin ușor, se pot spăla, vopsi, sau coafa foarte ușor, deci suportă mult mai bine tratamentele sau alterările decât cele sintetice. 

În lume există o competiție acerbă pentru obținerea părului natural. Există multe cazuri când extensiile din păr natural sunt tratate cu silicon, firele de păr pierzându-și astfel cuticula ce le protejează. Aceste extensii nu mai pot fi considerate 100% naturale și își diminuează din avantajele conferite de natură. Este important să te asiguri că producătorii prezintă certificate pentru originea și calitatea extensiilor 100% naturale.

Avantajele generale conferite de extensiile din păr natural sunt:

  • Păr lung și voluminos
  • Durată mare de viață
  • Rezistență la diferite tratamente de întreținere
  • Mascarea părului degradat
  • Se usucă la fel de ușor ca părul natural
  • Se evită alergiile și degradarea propriului păr

Crearea extensiilor din păr natural și tipurile principale de prindere ale acestora

Pentru a ajunge la stadiul de comercializare, extensiile din păr natural trebuie să treacă prin mâinile unor experți. Mai întâi firele trebuie să fie alese de un colector atent la cele mai mici detalii, pentru ca părul să fie sănătos și rezistent. Urmează realizarea șuvițelor, o muncă ce necesită timp și migală. Extensiile sunt realizate de către peruchieri profesioniști, care inspectează din nou firele, ce sunt apoi asamblate unul câte unul, cu atenție sporită, pentru a conferi aspectul deosebit al produsului final.

Extensiile se pot prinde prin mai multe modalități: 

  • Tape on – se utilizează o bandă adezivă transparentă, ce se lipește la baza firelor de păr, aproape de scalp. Acest lucru face extensia practic invizibilă și este o metodă populară.
  • Extensii cu cheratină – se montează la cald, sunt foarte rezistente, putând dura până la 24 de luni, dacă părul este îngrijit corespunzător.
  • Micro-ring – se atașează la rece cu ajutorul unor inele minuscule, foarte rezistente, care nu distrug firul de păr.
  • Extensii cusute – se atașează ușor cu ajutorul acului și aței pentru firele de păr. Se realizează împletituri de tip spic, rezistente, cu aspect natural.

Beneficiază de cele mai calitative extensii de păr natural!

Atunci când dorești un păr fabulos și plin de volum, extensiile din păr natural sunt cea mai eficientă soluție. Pe www.ashahair.ro găsești o gamă variată de extensii de păr 100% natural, realizate manual și provenite de la donatori din Kazahstan sau din Rusia. S-a constat că părul originar din aceste țari este unul foarte mătăsos și rezistent. Pentru a fi utilizat, părul colectat trece prin mai multe testări (de igienă, de verificare a prezenței cuticulei),  pentru a-i dovedi calitatea.

Pentru fiecare tip de extensie este emis un certificat de conformitate. Asha Hair are peste 12 ani de experiență în domeniul prelucrării și consultanței în montarea extensiilor naturale de păr și este primul importator de păr 100% natural din România. Pentru montarea extensiilor poți alege dintr-o listă de saloane partenere, unde acestea pot fi aplicate cu pricepere și eficiență. Rezultatul va fi pe măsura așteptărilor tale. Extensiile din păr natural îți vor conferi un păr bogat și impresionant, o adevărată podoabă capilară. Descoperă produsele de calitate oferite de Asha Hair și bucură-te de un păr minunat!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter