(P) Uleiul de măsline ozonizat – secretul unui ten tânăr și sănătos chiar și pe timpul verii

De Unica.ro, pe

Este vară, bine ne pare, însă cum ne protejăm de soare? Pe cât de mult iubim acest anotimp și razele soarelui care ne dezmiardă și ne încălzesc corpul, pe atât de atenți trebuie să fim atunci când ne expunem direct la soare. Atât pe timpul verii, cât și în celelalte anotimpuri. De ce? Pentru că expunerea la soare fără protecție poate avea efecte negative asupra pielii, îmbătrânind-o în profunzime și deteriorând-o. În lupta cu radiațiile solare, este important să apelăm la produsele pentru protecție solară, întrucât ne mențin pielea tânără și radiantă și ne ajută să ne bucurăm de un bronz sănătos, ca la carte, prevenind efectele secundare ale radiațiilor UV.

Pornind de la obiectivul său de a încetini procesele de degradare a pielii, care încep la o vârstă tânără și care au impact asupra calității pielii în timp, și de a proteja pielea de radiațiile UV, COSMETIC PLANT a dezvoltat gama de produse pentru protecția solară Ozon, care, pe lângă filtrele protectoare UVA / UVB, au la bază ulei de măsline ozonizat, vitamina E și pantenol.

emulsie

Emulsie pentru plajă OZON SPF30, rezistentă la apă

Această formulă inovatoare oferă soluții pentru toate tipurile de piele, ingredientele selectate asigurând o protecție adecvată atât pielii corpului, cât și feței.

Ingredientul vedetă al gamei Ozon, utilizat în premieră în România de către specialiștii COSMETIC PLANT și obținut prin tehnologie de ultimă oră, uleiul de măsline ozonizat are o capacitate de penetrare în piele mult mai mare și mai rapidă, senzația de gras sau uleios la aplicare este redusă, crema obținută având o structură mult mai ușoară. Uleiurile ozonizate îmbină acțiunile antioxidante, antimicrobiane, antiinflamatoare și de regenerare ale ozonului cu proprietățile emoliente, hidratante și hrănitoare ale uleiurilor, generând formula perfectă pentru lupta cu radiațiile UV.

crema protectie

Cremă cu protecție solară pentru față OZON SPF 30 – 50 ml

Vitamina E a fost utilizată în dezvoltarea gamei Ozon datorită proprietăților sale hidratante și antiinflamatoare, aceasta conferindu-i pielii aspectul neted și catifelat. În același timp, este un puternic antioxidant, care previne îmbătrânirea prematură a pielii, cauzată de radiațiile ultraviolete.

În ceea ce privește pantenolul, acesta este recunoscut pentru proprietățile sale hidratante, având un rol important în accelerarea regenerării celulare. Astfel, el este un adjuvant când vine vorba de lupta cu arsurile solare și protejează pielea împotriva iritării.

crema copii

Cremă de plajă pentru copii OZON SPF 50, rezistentă la apă

Gama Ozon conține 5 produse ce au la bază uleiul de măsline ozonizat, printre care: crema cu protecție solară pentru față OZON SPF 30 – 50 ml, emulsia pentru plajă OZON SPF30 rezistentă la apă, crema cu protecție solară OZON SPF 30 – 30 ml, crema de plajă pentru copii OZON SPF 50 rezistentă la apă și emulsia pentru plajă OZON SPF 20 rezistentă la apă.

Toate produsele din gama Ozon au fost testate dermatologic și nu conțin parabeni sau coloranți. Acestea pot fi achiziționate de pe www.cosmeticplant.ro și din rețelele de magazine Auchan, Carrefour, Cora – România Hypermarche, DM DrogerieMarkt, Kaufland, Plafar, farmacii independente și alte magazine cu produse naturiste.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter