(P) Top 3 metode inedite de a atrage partenerul potrivit

De Unica.ro, pe

În prezent, găsirea unui partener pare a fi o misiune imposibilă, în ciuda diverselor aplicații și site-uri de întâlniri care vă ușurează căutarea. Uneori, puteţi uita că cel mai bun mod de a găsi o persoană specială nu vă este dat doar de tehnologie, ci și de voi înșivă. 

Astfel, mai jos puteți găsi o listă cu cele mai eficiente modalități prin care nu doar atrageţi iubirea, ci o și păstraţi și cultivaţi.

Iată, așadar, prin ce moduri atipice vă puteți atrage sufletul pereche

  •   Legea atracției vă poate ajuta să vă deschideți sufletul

Primul mod prin care puteți să primiți dragoste este să fiți pe aceeași lungime de undă cu acest sentiment. Trebuie să vă vizualizați împreună cu partenerul ideal dumneavoastră, să vă imaginați că împărtășiți viața cu acesta. Astfel, transmiteți o energie pozitivă în univers. Este important să fiți deschis la posibilitățile manifestării: nu știți niciodată cum Universul se va conecta cu dumneavoastră și vă va conduce pe calea iubirii. Totuși, pentru că această metodă să funcționeze este necesară practica zilnică și răbdarea. Puteți afla mai multe despre legea atracției aici.

  •   Meditația poate fi soluția problemelor interioare

Un al doilea mod prin care puteți să vă îmbunătățiți șansele de a avea o viață mai fericită este meditaţia. Este atât de ușor să vă pierdeți în gânduri negative și îndoială de sine. Sub acele sentimente de nesiguranță și tristețe se ascunde adesea un adevăr mai profund: nu vă simțiți demni de iubire. Idealurile sociale vă condiționează să credeți că ar trebui să vă străduiți întotdeauna să fiți „mai buni”. Asta înseamnă să fiți mai fericit, mai bogat, mai inteligent. Rareori vă fac să credeţi că este suficient pentru dumneavoastră sau pentru cei din jur să fiţi exact ceea ce sunteţi. Practica meditaţiei vă ajută să vă eliberați de toate sentimentele negative ce vă înconjoară și să descoperiți astfel iubirea de sine.

  •   Pietrele semiprețioase vă pot ajuta să aveți o stare de spirit pozitivă

De asemenea, nu strică niciodată să aveți puțin noroc în plus în buzunar, la încheietura mâinii sau în colțul dormitorului dumneavoastră, pentru că, deși toată lumea știe că nu există poțiuni magice, există energie. Cea mai bună modalitate de a canaliza astfel de energii este prin pietre și cristale, iar pietrele semiprețioase de la magazinuldepietre.ro vin într-o gamă foarte variată.

Fiecare are o anumită proprietate sau calitate care o distinge și vă poate ajuta în viața voastră de zi cu zi, în plan profesional, spiritual sau chiar în dragoste sau sănătate. De exemplu, jadul este asociat cu chakra inimii, motiv pentru care se crede că poate influența pozitiv fluxul de emoții și sentimente. Este recomandat să așezați piatra aproape de inimă și să lăsați energia acesteia să curgă prin corpul dumneavoastră.

Prin urmare, energia pe care o transmiteţi este cea care îi atrage pe oamenii potriviţi dumneavoastră Este important, pentru a vă conecta cu un partener, să vă deschideți sufletului într-o manieră calmă, relaxată și optimistă și să aveţi încredere că Universul vă va reuni cu  persoana potrivită.  

Sursa foto: shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter