(P) Te-ai decis să îți deschizi un salon? Iată câteva sfaturi înainte de a porni pe acest drum

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 11 iulie 2021, 12:08

Oamenii ajung pe scaunul unui stilist din varii motive. De obicei bărbații merg acolo pentru un look fresh, puțină socializare și cam atât. Femeile în schimb merg pentru terapie psiho-emoțională după o despărțire, pentru a dobândi sfaturi în diverse aspecte ale vieții, de la gătit, la carieră și căsnicie, pentru a mai afla zvonuri, pentru a scăpa măcar două ore de familie și nu în ultimul rând, pentru transformări ale aspectului fizic. 

Motivele sunt la fel de variate precum nebuniile stilistice ce le pot face stiliștii profesioniști cu mâinile lor, însă, un lucru rămâne universal valabil atât în cazul saloanelor pentru bărbați, cât și pentru femei. Ambele genuri vin la salon pentru a se relaxa, pentru a se simți bine, știind că o transformare, oricât de mică ar fi ea, le va da un boost al încrederii în sine. 

Aceasta este diferența dintre succes și faliment

Dar relaxarea de unde începe? Am putea spune că începe cu ambientul în care aceștia sunt primiți, decorul salonului, mobilierul prezent și, evident, atitudinea personalului. Toți acești factori contribuie la starea de bine a clientului de cum pășește pe ușa salonului. Dacă e primit cu fețe pline de sictir, dacă interiorul salonului arată neglijat, în culori deprimante și care nici nu se completează, dacă mai e și mizerie, e deja un scenariu horror din care mulți speră să nu plece cu păduchi sau cu păr lipsă. Un astfel de salon va menține clientul crispat și îngrijorat până când iese pe ușă și-și face o cruce sănătoasă. Nici că mai trece pe acolo, decât poate dacă e sub amenințarea unei puști. 

Poate sunt multe saloane care arată ca și cum au fost bombardate, însă au oameni care chiar se pricep în ceea ce fac. Asta nu înseamnă că salonul va supraviețui. Asta pentru că oamenii întâi cumpără un serviciu sau un produs cu privirea. Deci cum altfel să atragi cât mai mulți clienți, dacă nu printr-un salon cu un aspect fabulos? 

Mobilierul prezent este o parte destul de mare din decorul total, fiind extrem de necesar stiliștilor, dar și clienților ce își așteaptă rândul, iar un fotoliu sau o canapea incomodă le vor strica starea în câteva minute. 

Problema este că spațiul în care se deschide un salon diferă de la caz la caz, motiv pentru care ai nevoie de un furnizor de piese de mobilier salon ce pot fi personalizate în funcție de cerințe. Iar furnizorul ideal în acest caz este GV Beauty Store, având site-ul oficial mobilier-aparatura-coafor.ro. 

Ce trebuie să știi despre aceștia

Dornici mereu de a satisface cerințele clienților, promptitudinea și profesionalismul îi caracterizează. Aici poți găsi mobilier, aparatură profesională pentru coafor și multe alte produse și accesorii esențiale stiliștilor. Avantajul colaborării cu ei este că mobilierul poate fi personalizat în funcție de preferințe, poți alege ce paletă coloristică să aibă, poți alege formele bazei scaunelor, ca de exemplu rotundă, pătrată sau stea, poți chiar și opta pentru iluminarea Led, utilă, dar și care aduce un plus stilistic. Produsele lor sunt 100% originale aduse direct de la producător, de calitate superioară și rezistente în timp. Ceea ce este extrem de important, fiindcă aceste lucruri nu le schimbi zilnic, deci este o investiție benefică pentru tine.

Alege mobilier elegant, de calitate superioară, în design-uri moderne sau clasice, pentru a crea salonul visurilor tale, de la Mobilier Aparatura Coafor

Contact: 0753331922

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter