(P) Sound of Bucharest, o serie de super evenimente în Piața Constituției din București

De Unica.ro, pe
Sound of Bucharest este un eveniment adus în România de ALDA, unul dintre cei mai importanți producători de pe piața mondială, și va avea loc anual, în Piața Constituției din București.

Seria de evenimente Sound of Bucharest va fi deschisă, pe 25 septembrie, de Armin van Buuren, unul dintre cei mai renumiți DJ și producători la nivel mondial, multiplu câștigător al titlului de cel mai bun DJ din lume, care revine în fața publicului din București după 7 ani și pregătește cel mai mare și spectaculos solo show din Europa. În fiecare an, un alt artist internațional celebru va fi prezent pe scena Sound of Bucharest.

Show-ul va fi unul spectaculos și va avea o producție fabuloasă, unică în lume. DJ-ul va susține set-uri speciale de muzică de pe două scene pe parcursul evenimentului, iar Palatul Parlamentului va fi suportul perfect pentru proiecția grandioasă, live, a show-ului. Aceasta reprezintă o regie complet nouă în lume, de muzică și video.

Armin van Buuren a lansat de-a lungul timpului hituri cunoscute și extrem de apreciate în întreaga lume și a adus show-uri incendiare pe toate marile scene ale lumii și seria de concerte A State of Trance. Este unul dintre cei mai iubiți artiști atât în România, cât și la nivel internațional, iar pe 25 septembrie va fi din nou în fața publicului care îl așteaptă cu atât de mare căldură și entuziasm.

Prima ediție Sound of Bucharest se anunță a fi una imposibil de uitat. Toți cei care își doresc să fia parte la acest eveniment unic se pot înregistra pe site-ul www.soundofbucharest.com.

Persoanele care au cumpărat sau vor cumpăra un bilet la SAGA Festival vor avea acces garantat la eveniment și nu mai sunt nevoiți să facă o altă înregistrare. Prezența va fi în limita spațiului din Piața Constituției.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter