(P) Ședință foto cu noua aromă Fortuna Meridian Speciality 100% Arabica

De Irina Hartia, pe Ultimul update Joi, 24 septembrie 2020, 18:24
De cele mai multe ori, în Unica vedeți rezultatele finale ale ședințelor noastre foto, însă a venit momentul să vă invităm și în spatele camerelor de fotografiat.

Prietenii de la The Beauty Hub ne-au primit cu brațele deschise și ne-au lăsat să ne desfășurăm în voie în apartamentul interbelic, din centrul Bucureștiului, unde s-a realizat această ședință foto.

După ce întreaga echipă s-a energizat cu o cafea proaspătă Fortuna, au început pregătirile – machiaj, păr, setarea luminilor și alegerea ținutelor. Fiecare cadru a fost atent studiat și pregătit pentru a scoate în evidență, în fotografiile finale, cafeaua Fortuna Meridian Speciality 100% Arabica, într-un ambient cât mai plăcut și aproapiat de atmosfera confortabilă de acasă.

(P) Ședință foto cu noua aromă Fortuna Meridian Speciality 100% Arabica

Pe lângă cadrele clasice, în care modelul poartă diferite ținute, de această dată echipa a realizat și o fotografie de compoziție cu pachetul de cafea Fortuna Meridian Speciality 100% Arabica – o imagine în care a fost surpinsă o ceașcă de cafea, boabele cu noua aromă, dar și elegantul pachet de cafea.

Vezi cum a decurs shooting-ul nostru special, în galeria foto!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter