(P) Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M

De Unica.ro pe Ultimul update Vineri, 04 iunie 2021, 17:57
Cea mai nouă colecție de costume de baie de la H&M sărbătorește feminitatea în toate formele ei, unicitatea corpurilor noastre și respectul pentru lumea în care trăim.
(P) Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M

An de an, apropierea sezonului cald atrage după sine o întrebare universală pentru multe femei: „Cum fac să slăbesc, să arăt bine la plajă?”. A venit momentul să nu ne mai facem aceste griji, pentru că cea mai nouă colecție de costume de baie de la H&M ne arată că orice corp arată bine la plajă.

În pragul verii, H&M lansează cea mai sustenabilă colecție de costume de baie. Pentru piesele din colecție au fost utilizate țesături obținute în mod sustenabil, gândite cu grijă și dragoste pentru mediul înconjurător. Totodată, costumele de baie au fost croite pentru a se mula elegant pe formele tale, oferindu-ți sentimente de încredere și liniște atunci când le porți.

Colecția vine în întâmpinarea tuturor femeilor, indiferent de formele și de corpurile lor. Pentru că femeile se confruntă zilnic cu diverse comentarii despre felul în care arată și cu standarde de frumusețe impuse de societate, este momentul să vedem cât de multă forță se află în spatele încrederii de sine, a acceptării feminității fără vreo urmă de regret și a iubirii de sine. Pentru că împreună, putem afla cât de multă frumusețe se află în unicitate, dar și să #comebackstronger.

(P) Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M

Noua colecție prezintă variante pentru toate siluetele feminine și include bustiere clasice, slipi cu talie înaltă, topuri cu umerii goi și nu numai. Te vei simți bine în pielea ta, întrucât piesele vin într-o gamă variată de mărimi, de până la 50EU online, pe hm.com, și 46EU în magazine. Culorile abordate sunt neutre (negru, alb și caramel), potrivite pentru toate nuanțele pielii.

Moda și sustenabilitatea merg mână în mână cu noua colecție H&M

H&M caută nu doar să aducă modă la prețuri accesibile, ci și să aibă grijă de mediul înconjurător, îmbinând astfel tot ce e mai bun pentru clienți, pentru planetă și pentru industrie. Astfel, toate piesele sunt fabricate din poliester obținut din deșeuri textile și din poliester reciclat din sticle de plastic.

Poliesterul reciclat este un pas important în față când vine vorba de a avea grijă de mediu în procesul de producție a pieselor vestimentare. H&M este în prezent una dintre companiile care folosesc cel mai des poliester reciclat, conform Material Change Insights Report 2019, realizat de Textile Exchange, aflându-se pe locul 6 în top. Doar în 2020, a folosit poliester reciclat într-o cantitate echivalentă cu 1,1 miliarde de sticle de plastic – o creștere imensă față de anii trecuți: 537 de milioane în 2019, 325 milioane în 2018 și 100 de milioane în 2017.

Un alt material prietenos cu mediul folosit în noua colecție este poliamida reciclată. Prin utilizarea ei, se salvează multe resurse naturale și se folosesc mai puține chimicale, apă și energie în procesul de producție.

„Sunt încântată de țesăturile utilizate în crearea acestei colecții, fiind cele mai sustenabile costume de baie de până acum și având în compoziție peste 85% poliester reciclat”, a spus Maria Östblom, membră a Echipei de Design H&M. „Suntem bucuroși să oferim pentru acest sezon o gamă de mărimi inclusivă”.

Descoperă și tu colecția sustenabilă și inclusivă de la H&M începând cu luna iunie. Iubește mediul și iubește-te pe tine în noile costume de baie vara aceasta!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter