(P) REVINE CRĂCIUNUL LA DIVA! Maratonul de filme festive începe pe 25 octombrie

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 20 octombrie 2020, 18:15

Cu doar două luni înainte de Crăciun, filmele festive revin la DIVA! Din 25 octombrie sărbătorim acest sezon în stilul caracteristic: prin difuzarea celui mai mare maraton de filme dedicate Crăciunului. În inima marilor orașe sau în comunitățile mici, la cabane izolate sau hoteluri celebre, înconjurați de familie sau blocați la birou, plecați cu colindul sau în goana după cadouri, îndrăgostiți de magie sau cu înclinație practică, toți sunt parte a peisajului unic pe care Crăciunul la DIVA îl aduce pe micul ecran!

Conform tradiției, la DIVA pot fi urmărite peste 8 filme de Crăciun pe zi, inclusiv preferatele fanilor: Crăciun de veteran (A Veteran’s Christmas, 2018), Miracolul lui Maggie (Karen Kingsbury’s Maggie’s Christmas Miracle, 2017), Parteneri de ocazie (Mingle All the Way, 2018), Dragoste la cabana renilor (Romance at Reindeer Lodge, 2017), Crăciun la pensiunea Bramble (A Bramble House Christmas, 2017), Încurcătură de Crăciun (A Twist of Christmas, 2018) și multe altele.

Filme de Crăciun în premieră sunt programate în zilele de marți și duminică de la 16:00, respectiv vineri de la 19:40.

Duminică, 25 octombrie filmul Iubire de Crăciun (A Christmas Love Story, 2019) dechide seria premierelor. Katherine Clark (Kristin Chenoweth) caută inspirație pentru că trebuie să scrie un cântec de succes pentru un spectacol de Crăciun. Din fericire, un băiat cu voce de aur se alătură corului ei și o învață o lecție despre importanța familiei.

(P) REVINE CRĂCIUNUL LA DIVA! Maratonul de filme festive începe pe 25 octombrie

Marți, 27 octombrie Un iubit de sărbători (Holiday Date, 2019) este comedia care va alunga cele trei ceasuri rele. Filmul începe când iubitul lui Brooke Miller (Brittany Bristow), Ethan, se desparte de ea chiar înainte de sărbători.  Brooke este nevoită să meargă acasă cu Joel Parker (Matt Cohen), un actor, care va pretinde că este iubitul ei pe parcursul vizitei. Ce poate să meargă rău?

(P) REVINE CRĂCIUNUL LA DIVA! Maratonul de filme festive începe pe 25 octombrie

Vineri, 30 octombrie, publicul are rezervare de două ore pentru a petrece Crăciunul la Plaza (Christmas at the Plaza, 2019). Filmul o are în rolul principal pe Jessica Cooper (Elizabeth Henstridge), de profesie istoric, care organizează o expoziţie despre istoria Crăciunului la Hotelul Plaza și face echipă cu frumosul decorator Nick Perrelli (Ryan Paevey), pentru a readuce Crăciunul la viață. Oare faimosul hotel din New York va găzdui o nouă poveste de dragoste? Știți ce se spune: “La Plaza nu se întâmplă nimic neimportant!”

Acestea fiind spuse, să înceapă numărătoarea inversă până la Crăciun cu cel mai îndrăgit program de la DIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter