(P) realme lansează în România noile telefoane realme 8 și realme 8 Pro

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 aprilie 2021, 17:55
realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă ascensiune din piață, lanseză în România noile modele de telefoane realme 8 și realme 8 Pro. Astfel, realme aduce în segmentul mid-range o cameră foto de 108MP şi noi funcții de filmare și fotografiere, într-un pachet bine structurat cu un raport calitate-preț imbatabil.

Noua serie realme 8 este cea mai avansată serie pe care producatorul o lansează, având în spate feedback de la milioane de utilizatori care au ales în trecut modele din seriile realme7, 6 sau mai vechi. Noua serie 8 aduce în prim plan camera de 108MP, funcțiile noi de fotografiere și filmare, dar și design-ul modern, subțire și ușor.

Senzor de 108MP HM2 1/1.52 inch  – fotografii clare inclusiv pe timp de noapte

realme 8 Pro este cel mai avansat telefon al companiei integrând cu mândrie senzorul foto de 108MP HM2 cu dimensiunea de 1/1.52 inch. Poate realiza fotografii la o rezoluție maximă de 12000 x 9000 pixeli, oferind o calitate deosebită în toate scenele de fotografiere inclusiv pe timp de noapte. Senzorul HM2 dispune de tehnologia Pixel Binning 9 în 1 care combină 9 pixeli de 0.7μm într-un singur pixel de 2.1μm, oferind o calitate mai bună a fotografiilor în special în lumină scăzută.

samsung

Având o densitate mare de pixeli, senzorul oferă posibilitatea de a mări imaginea altfel decât o fac alte camere foto. Dacă în mod normal apropierea imaginii se realizează folosind lentile optice, noul senzor este capabil să mărească imaginea prin tehnologia In-Sensor Zoom cu până la un 3x zoom. Senzorul foto va folosi doar 12MP mapați cu partea mărită a imaginii pentru a genera o imagine clară. Tot procesul este realizat instantaneu datorită procesorului foarte rapid și a numărului mic de megapixeli. realme 8 Pro poate realiza opt fotografii consecutive de 12MP, folosind ulterior algoritmul de îmbunătățire a clarității pentru a crește și mai mult calitatea imaginii.

samsung2

În afară de senzorul uriaș de 108MP, realme 8 Pro oferă și noi moduri de fotografiere/filmare, unice pentru industria telefoanelor mobile. Noul Starry Mode permite fotografierea și filmarea stelelor de pe cer, lucru imposibil de realizat până acum cu un telefon. Acest procedeu putea fi realizat doar cu echipament profesionist. realme a dezvoltat noile moduri de capturare încât să ofere ceva unic în industrie, iar cu ajutorul senzorului HM2 și a procesorului Snapdragon, realme 8 Pro oferă imagini unice și filmări incredibile cu stelele de pe cer.

Pentru a realiza o filmare de tip Time-Lapse este nevoie de 30 de fotografii realizate în 8 minute, generând ulterior un clip scurt de o secundă care va prezenta universul în permanentă schimbare la o viteză de 480 ori mai mare.

Modul de fotografiere Tilf-Shift, un alt mod revoluționar dezvoltat de realme, oferă o perspectivă diferită asupra lumii folosind obiective speciale de tipul Tilt-Shift, întâlnite până acum doar pe echipamentele profesionale și foarte scumpe.

realme 8 Pro împreună cu noul algoritm de fotografiere Tilt-Shift, este capabil să ofere fotografii cu un aspect unic de lume în miniatură, folosind obiective dedicate și un software avansat.

Încărcare rapidă SuperDart Flash Charge la 50W

realme 8 Pro aduce și un mod rapid de încărcare a bateriei de 4500mAh. Tehnologia proprietară SuperDart Flash Charge oferă o putere de 50W pentru a încărca bateria de la 0 la 100% în doar 47 de minunte. Eficiența ridicată de încărcare este de 97% și oferă 5 protecții pentru a asigura o bună funcționare a telefonului și o durată de viață mai mare a bateriei. Activând Super Power Saving Mode, un procent de 5% autonomie poate susține un apel de 98 de minunte sau 32 de ore de stand-by.

super charge

Design modern AG Mineral Crystal

Partea din spate a noului realme 8 Pro expune textura unui cristal mineral natural, fiind astfel un finisaj unic, mat la atingere, oferind o senzație unică la atingere. Este disponibil în culorile Infinite Blue și Infinite Black, însă varianta cu adevărat specială este Illuminating Yellow, o culoare nouă cu accente fluorescente în zona camerelor foto, dar și cu sloganul Dare to Leap fluorescent, care poate absorbi lumina și apoi să strălucească automat în întuneric. realme 8 Pro cântărește doar 176 grame și măsoară 8.1mm.

real me 8

fluorescent real me

Realme UI 2.0 – o interfață nouă, protecție sporită și mod special pentru gaming

realme 8 Pro folosește noua interfață realme UI 2.0 ce aduce o personalizare complexă după bunul plac, folosind teme cu culori diferite pentru gusturile fiecăruia. Icon-urile și bara de notificări  pot fi personalizate, iar dark mode-ul oferă trei setări diferite de personalizare.

Game Mode poate bloca luminozitatea ecranului și poate realiza o conexiune la internet dual channel pentru a asigura o stabilitate mai bună a rețelei în jocurile online. De asemenea, poate bloca alarmele, notificările și apelurile primite.

Private Space permite utilizatorilor să ascundă aplicațiile și fișierele private folosind o parolă. Astfel, daca aveți informații sensibile pe telefon și nu doriți ca altcineva să le acceseze când imprumutați telefonul, Private Space vă oferă posibilitatea de a ascunde fișierele sau de a le proteja cu o parolă.

Security Shield este protecția oferită de realme atunci când folosiți telefonul pentru plăți, dar monitorizează și permisiunile cerute de aplicații pentru a vă informa când o aplicație dorește să vă acceseze informații la care în mod normal nu ar avea voie. În plus, realme UI 2.0 a îmbunătățit utilizarea resurselor cu 45%, iar timpul de lansare a unei aplicații a fost scurtat cu 23.63%.

realme 8

realme 8 Pro oferă un ecran de 6.4 inch cu rezoluție Full HD, panou Super AMOLED, o rata de touch sampling de 180Hz pentru o mai bună experiență în gaming, dar și o luminozitate maximă de 1000 nits, oferită doar atunci când razele soarelui bat direct în ecran.

Procesorul folosit este Snapdragon 720G realizat în procesul de fabricație de 8nm, oferind o performanță bună și un consum redus de energie. Memoria de stocare este de 128GB și poate fi extinsă cu un card microSD până la 256GB. Memoria RAM este de 6GB sau 8GB. De asemenea, telefonul realme 8 Pro oferă certificare audio Hi-Res pentru sunet de înaltă calitate și mod dual SIM, dual Stand-By.

Modelul realme 8 păstrează funcțiile foto Tilt-Shift și Starry Mode, însă oferă o cameră principală de 64MP. De asemenea, bateria generoasă de 5000mAh oferă încărcare rapida la 30W cu un timp 0-100% de 65 minute. Procesorul folosit este MediaTek Helio G95, un procesor special gândit pentru gaming, iar memoria oferită este de 4GB RAM + 64GB stocare sau 6GB RAM și 128GB de stocare. Măsoară 7.99mm și cântărește 177 grame.

realme 8 Pro

Tot astăzi, împreună cu cele două telefoane sunt anunţate şi căștile realme Buds Air 2 și ceasul realme Watch S Pro.

Căștile oferă funcții avansate precum Active Noice Cancellation, Transparency Mode sau Smart Wear Detection. Datorită drivere-lor de 10mm Hi-Fi Bass Boost, căștile oferă un sunet puternic, bass clar, iar pentru pentru fanii gaming-ului acestea au o latență redusă de 88ms Super Low Latency. De asemenea, încărcarea acestora se realizează foarte repede, 10 minute de încărcare fiind suficiente pentru 120 de minute de playback audio. Autonomia declarata este de 25 de ore de playback audio.

realme Buds Air 2

Ceasul realme Watch S Pro este un companion ideal atât pentru sportivi cât și pentru persoanele care își doresc un ceas performant de zi cu zi. Ceasul oferă funcții importante precum monitorizarea oxigenului din sânge sau măsurarea pulsului. Oferă semnal Dual-Sattelite GPS, rezistență la apă până la 5ATM și este realizat din materiale de cea mai buna calitate. Rama ecranului este din oțel solid ultra rezistent, iar cureaua din cauciuc oferă un confort sporit atunci când ceasul este folosit pentru activități sportive. În plus, oferă o autonomie ridicată de 14 zile, iar procesorul dual core este în același timp performant și foarte prietenos cu resursele bateriei.

realme Watch S Pro

Preț și disponibilitate în România

realme 8 și realme 8 Pro sunt disponibile începând de astăzi la precomandă pe piaţa din România. Cei care aleg să plaseze o precomandă primesc un cadou și un preț promoțional în funcție de modelul ales.

  • realme 8 Pro 8GB RAM/128GB stocare – 1349,99 lei + Watch 1 în prima zi de precomandă (8 aprilie)
  • realme 8 pro 8GB RAM/128GB stocare – 1399,99 lei + Watch 1 în perioada 9-12 aprilie
  • realme 8 Pro 8GB RAM/128GB stocare – 1399,99 lei după perioada de precomenzi (dupa 13 aprilie)
  • realme 8 4GB RAM/64GB stocare – 949,99 lei + căștile BudsQ în prima zi de precomanda (13 aprilie)
  • realme 8 4GB RAM/64GB stocare – 999,99 lei + cășile BudsQ în perioada 14-19 aprilie
  • realme 8 4GB RAM/64GB stocare – 999,99 lei preț standard după data de 20 aprilie
  • realme 8 6GB RAM/128GB stocare – 1049,99 lei + căștile BudsQ în prima zi de precomandă (14 aprilie)
  • realme 8 6GB RAM/128GB stocare – 1099,99 lei + căștile BudsQ (14-19 aprilie)
  • realme 8 6GB RAM/128GB stocare – 1099,99 lei preț standard după perioada de precomenzi (dupa 20 aprilie)

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter