(P) Pentru că ai dreptul să știi ce aplici pe pielea ta, află acum totul despre ingredientele produselor dermatocosmetice Bioderma

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 27 iulie 2021, 14:44

Tot mai mulți dintre noi sunt atenți la eticheta produselor de îngrijire a pielii și la ingredientele pe care acestea le conțin. Însă, uneori, poate fi dificil să înțelegi modul în care fiecare dintre acestea îți ajută pielea. De aceea, compania franceză NAOS, din care face parte și brandul Bioderma, a decis să aplice politica transparenței totale. Astfel, a fost lansată prima platformă digitală care te ajută să decodifici ingredientele și formulele tuturor produselor sale. Accesează acum www.Ask-NAOS.ro.

Transparența ca simbol al încrederii

Este esențial ca fiecare dintre noi să aibă acces la informațiile de care are nevoie, atunci când are nevoie, pentru a face cele mai bune alegeri pentru sănătatea pielii sale. Platforma Ask.NAOS îți spune totul despre tipul, originea și rolul fiecărui ingredient conținut de produsele Bioderma. Simplu și rapid, poți afla ce înseamnă fiecare dintre ele, cum a fost obținut și felul în care are grijă de pielea ta.

NAOS este pionier în ceea ce privește transparența privind ingredientele produselor sale și prima companie care a monitorizat toate gamele disponibile pe piață: peste 450 de formule, 650 de ingrediente și 40 de brevete și tehnologii la nivel global. Iar pe Ask.NAOS le poți decodifica 100%.Cum folosești Ask.NAOS?

Toate informațiile sunt disponibile pe platformă într-un mod simplu de accesat și ușor de înțeles. Scanează codul QR, disponibil pe ambalajul fiecăruia dintre produsele Bioderma, sau intră pe www.Ask-NAOS.ro și poți explora cu ușurință toate informațiile de care ai nevoie, online.

Detaliile sunt disponibile în trei moduri diferite. Mai întâi, ingredientele sunt grupa în familii, în funcție de rolul pe care îl au în compoziția produsului de îngrijire. Reprezentate în dreptunghiuri mai mari și mai mici, vei înțelege imediat care sunt diferitele familii de ingrediente și proporția acestora în compoziția produsului: hidratare, calmare, brevete și tehnologii, conservanți, textură, sunt doar câteva dintre informațiile disponibile.

În al doilea rând, ingredientele sunt listate folosind numele INCI și clasificate în trei categorii principale. Fiecare ingredient este listat separat, de la cea mai mare pondere în formula finală, la cea mai mică, și îi este alocat un cod de culoare pentru a afișa dacă este inclus în activitatea specifică a produsului de îngrijire a pielii, în textură, în componenta senzorială sau pentru a proteja și conserva produsul.

În al treilea rând, dând click pe oricare dintre ingrediente, vei afla informații despre natura, rolul și originea acestuia.

(P) Pentru că ai dreptul să știi ce aplici pe pielea ta, află acum totul despre ingredientele produselor dermatocosmetice Bioderma

Ecobiologia în sprijinul dermatologiei

În abordarea sa științifică, NAOS tratează pielea ca pe un ecosistem în sine, format din celule vii care interacționează constant unele cu celelalte, dar și cu mediul înconjurător. Pentru a respecta și a susține acest ecosistem și sănătatea pielii, ingredientele alese pentru produsele de îngrijire respectă criterii stricte. Sunt favorizate ingredientele pure, polifuncționale, care se regăsesc în mod natural în piele sau sunt apropiate de constituenții naturali ai acesteia. Scopul este acela de a reactiva și de a întări mecanismele naturale de apărare proprii pielii, produsele fiind ușor asimilate.

NAOS este un sistem unificator a 3 mărci inspirate de piele – Bioderma, Institut Esthederm și Etat Pur. Iar ecobiologia este în centrul abordării acestuia pentru a proteja mai bine ecosistemul pielii și pentru a-i întări mecanismele naturale. Accesează acum platforma www.Ask-NAOS.ro și află totul despre această abordare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter