(P) Noul Range Rover Evoque, design modern și tehnologie de ultimă generație

De unica, pe Ultimul update Vineri, 05 iulie 2019, 16:46

Cea mai nouă variantă a modelului ( vezi oferta speciala) –> Range Rover Evoque îmbină tehnologia inovatoare cu designul modern și sofisticat, pe care îl vei regăsi atât la interior, cât și la exterior.  Habitaclul impresionează prin pielea cu o cusătură dublă și ornamentele din aluminiu sau lemn, în timp ce designul exterior se remarcă prin simplitate, suprafețe mai degajate și o precizie ridicată.

Este mașina așteptată de toți fanii conceptului Evoque și s-a lansat pe un drum deschis de predecesorul său, lansat în toamna 2011, care a fost lider de segment pe piața autohtonă  pentru o lungă perioadă de timp.  „Designul împrospătat împreună cu noile tehnologii de ultimă generație din domeniul 4×4, siguranța rutieră şi sistemele Infotainment vor face, cu siguranță, din acest nou model, un etalon pentru categoria premium SUV”, menționa, la lansarea noului Range Rover Evoque, Mihai Ivănescu, Director General Premium Auto, Importator Oficial Jaguar Land Rover în România.

(P) Noul Range Rover Evoque, design modern și tehnologie de ultimă generație

Vândut în peste 700.000 de unități la nivel mondial și laureat a peste 217 premii internaționale, Noul Evoque este o evoluție, o reinterpretare a versiunii din 2011. Caracteristicile tradiționale care i-au cucerit pe șoferii de Range Rover se îmbină cu tehnologia de ultimă generație. Șoferii din toată lumea au fost cuceriți de tehnologia “Clear Sight Ground View”, ca parte a sistemului de camere perimetrale și de oglinda retrovizoare care se transformă într-un ecran HD pentru a reda ceea ce se află în spatele autovehiculului. Mai mult, software-ul care se află în spatele sistemului Infotainment a fost rafinat pentru a-i oferi şoferului o experiență și mai intuitivă, după cum a declarat Nick Rogers, Director Executiv, Product Engineering, Jaguar Land Rover.

Producătorul s-a concentrat mult și asupra diminuării impactului generat de autovehicule asupra mediului. Acest lucru a implicat reducerea cantității de dioxid de carbon necesară pentru fabricarea fiecărui autovehicul cu 46% față de modelele din 2007 și achiziționarea de electricitate fără carbon pentru toate operațiunile din Marea Britanie. Mai mult, la o viteză de sub 17 km/h (11 mph), în timpul frânării, motorul se oprește pentru a micşora emisiile.

Interesul Land Rover pentru sustenabilitate se reflectă în folosirea unei game ample de materiale pentru interior, ce păstrează semnătura de lux a Range Rover Evoque.

(P) Noul Range Rover Evoque, design modern și tehnologie de ultimă generație

Clienții pot alege între șase variante de motorizări Ingenium în patru cilindri, trei pe benzină şi respectiv trei diesel. Cea mai eficientă variantă dintre acestea este 150CP diesel cu emisii de 149 g/km și 5,6 l/100 km.

Modelul Range Rover Evoque este disponibil în România iar preţul de pornire, pentru varianta cu transmisie automată şi tracţiune integrală, 2.0l Diesel, 150 CP, va fi de 39.900  EUR + TVA.

Mai multe detalii despre noul SUV la www.landrover.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter