(P) Maria Nila lansează Beauty Bags 100% vegan, 100% reciclat

De Unica.ro, pe

În această primăvară, Maria Nila lansează o ediție limitată de sacoșe colorate, realizate din materiale 100% reciclate. Geanta vine în șase stiluri diferite, fiecare dedicată propriei sale game de Care&Style.

Maria Nila susține rutina de îngrijire a părului care este dezvoltată pentru a fi blândă atât pentru păr, cât și pentru natură. Pentru a-și îmbrățișa filosofia de frumusețe sustenabilă, Maria Nila face următorul pas către o lume mai prietenoasă, odată cu lansarea sacoșelor de frumusețe în primăvara / vară 2020. 

Ediția limitată de sacoșe din acest an vine în șase culori diferite, fiecare aparținând propriei game de Care&Style. Sacoșele sunt sustenabile și fabricate din 100% materiale reciclate și conțin patru produse, șampon și balsam, dintre care două au dimensiuni obișnuite și două în mărime de călătorie. Perfecte pentru a le păstra în baie și foarte ușor de a le lua cu tine în călătorie.

Designul sacoșelor este axat pe stil și practicitate, dar și pe durabilitate și sustenabilitate. Scopul folosirii culorilor intense este de a le oferi acel plus de energie în viața de zi cu zi, precum și de a le găsi ușor atunci când le țineți în geantă sau în baie. Materialul transparent din care este confecționată sacoșa vă lasă cu ușurință să găsiți în aceasta tot ceea ce căutati în rutina zilnică. Materialul din care este făcută sacoșa este realizat din sticle de plastic reciclat. Deoarece PET-ul este un material popular, reciclarea lui este o modalitate bună de a da viață unor noi produse și este, de asemenea, ușor de transportat și de păstrat.

(P) Maria Nila lansează Beauty Bags 100% vegan, 100% reciclat

GAMA SHEER SILVER – Pentru părul blond și gri, șamponul și balsamul cu pigment violet și extract de mure, neutralizează nuanțele aurii, aducând strălucire și rezistență structurii firului de păr.

GAMA HEAD & HAIR HEAL – Șamponul și balsamul anti-inflamator, de stimulare a creșterii părului, cu Piroctone Olamine și extract natural de Aloe Vera pentru tratarea problemelor scalpului cu mătreață.

GAMA PURE VOLUME – Șamponul și balsamul pentru volum, oferă structură firului fin de păr. Vitamina B5 adaugă volum și vitalitate pentru un rezultat de lungă durată.

GAMA STRUCTURE REPAIR – Șampon și balsam destinate părului deteriorat, uscat și tratat chimic. Extractul de alge ajută părul să-și recapete rezistența naturală, catifelarea și strălucirea.

GAMA TRUE SOFT  – Șampon și balsam pentru părul uscat care ajută la hidratarea și întărirea structurii firului de păr. Uleiul de argan reduce efectul frizz, combate electrizarea firului de păr și adaugă strălucire.

GAMA LUMINOUS COLOUR – Șampon și balsam care protejează culoarea, reconstruind și consolidând structura firului de păr, oferindu-i strălucire. Extractul de rodie și Complexul Color Guard reduc pierderea culorii și protejează împotriva radicalilor liberi.

Maria Nila oferă o gamă largă de produse de îngrijire a părului și protecție a culorii acestuia destinate hairstyliștilor din întreaga lume. Produsele Maria Nila sunt 100% vegane, produse în Suedia, sunt netestate pe animale, nu conțin sulf sau parabeni, garantând cea mai înaltă calitate atât a ingredientelor cât și a ambalajelor. 

Produsele Maria Nila sunt certificate de Leaping Bunny, Peta și Vegan Society. De asemenea, toate ambalajele de la Maria Nila sunt compensate climatic prin Plan Vivo și prin furnizarea de produse profesionale de înaltă calitate, Maria Nila face un pas înainte spre o lume mai durabilă și mai prietenoasă.

Maria Nila Beauty Bags sunt disponibile exclusiv online pe www.marianila.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter