(P) Maraton Forte – pentru virilitatea barbatilor

De unica, pe Ultimul update Marți, 29 ianuarie 2019, 17:42

Maraton Forte 4 capsule sau 20 de capsule este un amestec de extract de plante: Guarana, Muira Pauma, Epimedium, Catuaba, Tribulus Terrestris, Ginseng Siberian, Polygonum Multiforum, care adauga putere in timpul actului sexual. Ingredientele produsului stimuleaza eliberarea testosteronului liber, dar in acelasi timp  blocheaza substantele care il limiteaza. Testosteronul, ca hormon anabolic, sustine functionarea normala a organismului si creste semnificativ performanta si regenerarea acestuia, crescand in acelasi timp si activitatea sexuala.  Datorita suplimentului alimentar Maraton Forte 4 capsule sau 20 de capsule, rezultatele  sunt ca un vis devenit realitate. Acum, barbatii au posibilitatea de a  simti puterea extraordinara de penetrare a testosteronului in organism si puterea extraordinara in intimitate.

Tribulus Terrestris – imbunatateste rezistenta, si, pe langa cresterea generala a nivelului activitatii sexuale, imbunatateste calitatea spermei. Tribulus Terrestris reduce cantitatea de colesterol din sange, si, de asemenea, ajuta la curatarea ficatului. Aceasta planta a fost folosita ca medicament tonic si diuretic in Grecia antica, iar ca antiseptic, a fost folosit de vechii indieni. In Balcani, barbatii infertili au luat medicamente pe baza Tribulus Terrestris, iar in China, aceasta planta a fost utilizata pentru o varietate de boli ale inimii, ficatului, rinichilor si altor organe. Studii clinice privind efectele plantei erbacee Tribulus Terrestris au fost efectuate incepand cu 1981. De asemenea, persoanele care practica Culturismul au inceput sa se intereseze de aceasta planta, dupa ce au aparut informatii ca sportivii din tarile din est au folosit-o la antrenamentele pentru  Jocurile Olimpice sau Campionatele Mondiale in diferite sporturi.

Efecte secundare

Efectele secundare din utilizarea aditivilor care contin Tribulus Terrestris nu au fost inregistrate nici in practica, nici in studii experimentale. Cu toate acestea, teoretic pot sa apara urmatoarele reactii adverse: indigestie, iritabilitate, agresivitate, acnee, tensiune arteriala. Trebuie sa intrerupi administrarea suplimentului daca apar reactii adverse. De asemenea,  exista un potential de efecte nesigure in cazul abuzului de medicamente care afecteaza nivelul testosteronului. Utilizarea prelungita a stimulatoarelor de testosteron, duce la dependenta organismului si reduce capacitatea organismului de a produce suficient testosteron pe cont propriu. Ca urmare, dupa terminarea utilizarii pe termen lung a medicamentului, in organism, secretia de testosteron scade, ceea ce duce la depresie, pierderi semnificative ale masei musculare, impotenta si alte probleme. Suplimentele alimentare Maraton Forte 4 capsule sau 20 de capsule, cu Tribulus Terrestris sunt recomandate in cicluri de 4 saptamani in medie.

Dupa incheierea ciclului, este necesara o pauza de 2-4 saptamani. Daca iei suplimentul pentru o perioada acceptabila de timp si in doze prescrise, practic nu vei observat efecte secundare. Nutritia aplicata cu  Maraton Forte 4 capsule sau 20 de capsule este un amestec de extracte de plante: Guarana, Muira Pauma, Epimedium, Catuaba, Tribulus terrestris, Ginseng Siberian, Polygonum Multiforum, care nu are nevoie de recomandarea medicului, fiind dezvoltat pentru puterea masculina si pentru a aduce imbunatatiri in intimitate. Administrarea de Maraton Forte, dupa cum arata cercetarile stiintifice, pot dilata vasele sanguine si ajuta la cresterea fluxului sanguin in organul genital. Functionarea buna a vaselor de sange, este un element esential pentru generarea si mentinerea erectiei.

Mai multe detalii pe https://tare.ro/maraton-forte

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter